Horoscop Taur aprilie 2013


Zodia: Taur Luna: aprilie 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna aprilie 2013: Dragoste si cuplu

Nu incepi luna stralucit. In primele doua saptamani din aprilie 2013 este posibil sa ai parte de neplaceri sau frustrari, de dezamagiri, interdictii, ratari. Mai mari sau mai mici, in functie de predispozitiile natale si de asteptarile momentului.

Uneori poti avea senzatia ca pedalezi in gol, ca partenerul nu-ti acorda suficienta atentie, ca se indeparteaza de tine.

Pentru unii Tauri este posibil sa nu fie vorba despre neintelegeri sau asteptari inselate, ci partenerul/partenera sa treaca printr-o perioada dificila, de necazuri sau boala. Pentru altii, se poate sa se puna problema unei pasiuni intense, dar secrete sau interzise.

Pe data de 15 aprilie 2013 climatul relational se schimba: Venus, planeta iubirii, a afectiunii si a armoniei intra in Taur, iar tu pasesti intr-o alta etapa, mai fericita, mai implinita.

Pe 20 aprilie 2013 intra in Taur si Marte, stapanul casei cuplului Taurului si, in acelasi timp, planeta pasiunii. Cu Venus si Marte in Taur, intre 20 aprilie si 10 mai 2013 traiesti o perioada de erotism intens si amor arzator.

Horoscop zodia Taur, luna aprilie 2013: Cariera si bani

In prima parte a lunii aprilie 2013, probabilitatea obtinerii unor succese rasunatoare este redusa. Se poate sa fie o perioada mai inactiva, sa nu prea ai motivare sau sa nu-ti prea iasa ceea ce faci.

O alta posibilitate ar fi sa intreprinzi totusi ceva, dar in secret sau intr-o zona mai "crepusculara".

Anumite sanse de colaborari si contracte incep sa apara de pe la jumatatea lunii aprilie 2013. Perioada va fi propice si activitatilor artistice, creative sau legate de frumusete ori divertisment.

Cele mai mari sanse le ai in ultima decada a lunii. Pe 20 aprilie 2013, Soarele si Marte intra in Taur, pusi pe treaba, energici si eficienti. Recuperezi, castigi teren, avansezi.

Probabil ca va trebui sa iei niste decizii, sa transezi o situatie, sa-ti asumi o initiativa, ba chiar sa lupti. Spiritul competitiv se aprinde, dorinta de victorie se amplifica. Succesul bate la poarta.

Financiar, vestile sunt incurajatoare. Apar bani mai multi sau alte avantaje materiale, incepand cu 14 aprilie 2013.

Horoscop zodia Taur, luna aprilie 2013: Forma fizica si moral

Prima partea a lunii aprilie 2013 te gaseste cu un tonus mai scazut, atat fizic, cat si psihic.

Ai nevoie de odihna si este de preferat sa te menajezi si sa nu te expui. Pericolul de imbolnavire/contaminare sau accidentare este mai mare acum.

Incepand din 15 aprilie 2013 iti revine optimismul, iar din 20 aprilie iti recapeti miraculos fortele.

Horoscop zodia Taur, luna aprilie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fereste-te de boli, barfe si indiscretii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie