Horoscop Balanță aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Marte retrograd in Balanta si conjunctia Soare-Uranus din casa cuplului Balantei te transforma intr-un adevarat cocktail Molotov in plan amoros. Este o combinatie care plaseaza viata sentimentala in afara limitelor normalitatii, da unda verde manifestarilor iesite din comun, rasturnarilor de situatie sau incidentelor.

Axa "Eu-Tu" este foarte incarcata in aprilie 2014, ceea ce face ca emotiile sa fie mult mai intense decat de obicei, dar poate crea si momente tensionate. Este important sa incerci sa nu dai frau liber impulsivitatii si sa cantaresti bine posibilele consecinte ale actelor sau atitudinilor tale.

Situatia ideala, catre care ar fi bine sa tinzi, este de a experimenta noul si insolitul alaturi de partener/partenera. Uniti-va energiile in urmarirea unor scopuri comune, nu o risipiti in dispute inutile!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2014 este o luna foarte solicitanta pentru Balante, dar are un mare potential de succes si poate fi destul de banoasa.

Marte retrograd in Balanta creeaza un cadru potrivit repunerii lucrurilor in matca. Marte retrograd nu agreeaza actiunile complet noi, dar te poate ajuta sa-ti inventariezi restantele si sa organizezi rezolvarea lor, sa-ti revezi proiectele mai vechi, iar daca merita, pe unele sa le reiei, sa-ti examinezi activitatea si sa-ti reevaluezi prioritatile.

Daca ai talente neexploatate inca, in aprilie 2014 ar fi grozav sa incepi sa le exersezi sau sa le promovezi mai energic. Randamentul poate fi fluctuant, asa ca ai nevoie o buna planificare si de un stil de lucru ordonat.

Situatia colaborarilor si a contractelor este sensibila, necesitand tact si rabdare. Pot aparea insa si propuneri noi, la care nu te asteptai.

În horoscopul carierei 2014 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Dupa cate se pare, in aprilie 2014 Balanta are cea mai mare expunere la stres dintre toate zodiile.

Indiferent ce interese prioritare ai avea si oricat de urgente ar parea, nu-ti neglija sanatatea!

Focalizeaza-te pe lucrurile importante si nu-ti incarca agenda inutil, vezi-ti de ale tale si mai lasa-i pe ceilalti sa se descurce si singuri. Este momentul sa iti menajezi fortele.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în aprilie 2014

Fa ce crezi ca este bine pentru armonia ta interioara!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Balanțe.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.