Horoscop Berbec aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Cu Marte in casa uniunii Berbecului, in aprilie 2014 nu te plictisesti. Are Marte grija sa puna sare si piper, sa-ti faca viata de cuplu mai palpitanta, mai vie, mai pasionanta.

Problema este, insa, ca Marte se afla in mers retrograd si, in plus, este in termeni tensionati cu mai multe planete. Asa ca, pe langa inflacarare, Marte poate sa aduca si nerabdare, subiectivism, gust pentru risc, tendinte agresive si felurite incidente.

Ar cam fi cazul, asadar, sa-ti masori gesturile si reactiile. Pasesti pe teren minat si orice pas gresit poate sa detoneze o bomba.

Nu este tocmai simplu sa fii atent la fiecare pas, fiindca te mana pasiuni fierbinti si ai mult temperament amoros. Este recomandat sa nu cedezi impulsurilor de moment, sa eviti agresivitatea si... legaturile primejdioase!

Trecutul poate incerca sa revina la suprafata.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Berbecului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Berbecii trec printr-o perioada foarte dinamica si solicitanta, care poate fi marcata de stres si incidente diverse. Acest lucru se reflecta in special asupra relatiilor de lucru: colaborari, asocieri, parteneriat.

O zona sensibila in aprilie 2014 ar putea fi si cea a litigiilor, proceselor, concurentei sau competitiilor.

Pe de alta parte, trecerea Soarelui prin zodia Berbecului iti da forta, iti consolideaza autoritatea si te ajuta sa te faci remarcat(a).

Mercur, aflat si el in Berbec, contribuie la valorificarea abilitatilor intelectuale (ratiune, munca de conceptie, aflarea, insusirea si prelucrarea informatiei, scris, socotit etc) si a talentului pentru comunicare, negociere si calcul.

Daca muncesti sistematic si nu iei decizii pripite, in aprilie 2014 poti avea succes, chiar daca Marte, stapanul Berbecului, este retrograd.

Financiar, aprilie 2014 promite castiguri frumoase.

În horoscopul carierei 2014 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Soarele in Berbec iti da multa vitalitate, mai ales in primele doua decade din aprilie 2014.

Uranus iti umple si el bateriile.

Totusi, Marte, stapanul Berbecului, se afla intr-o situatie critica, asa ca nu sunt excluse surprizele.

Aprilie 2014 este o luna de risc marit in privinta accidentelor si a episoadelor acute, survenite pe neasteptate. Prudenta maxima!

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în aprilie 2014

Fereste-te de conflicte si de situatiile ce pot genera violenta sau accidente!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Berbeci.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.