Horoscop Capricorn aprilie 2014


Zodia: Capricorn Luna: aprilie 2014
Capricorn

Horoscop zodia Capricorn, luna aprilie 2014: Dragoste si cuplu

Trigonul pe care Venus, planeta iubirii, il formeaza cu Jupiter, Marele Benefic, aflat in casa cuplului Capricornului, promite o realizarea parteneriala deosebita. Perechea ta, la randul ei, poate avea o reusita profesionala sau financiara.

In aprilie 2014, viata relationala a Capricornului este animata si pitoreasca. Comunicarea este foarte bogata, iar fluxul romantic se propaga prin discutii in doi, prin lungi convorbiri telefonice, prin corespondenta sau mesaje.

Plimbarile in doi, iesirile prin imprejurimi sau scurtele calatorii de o zi-doua sunt pline de farmec. Functioneaza telepatia si acel tip de coincidenta speciala care faciliteaza intalnirile sentimentale cand nici cu gandul nu gandesti.

Tot in aprilie 2014 este posibil sa faci o noua cunostinta care va insemna ceva pentru tine. Si n-ar fi de mirare sa te pomenesti chiar cu mai multe oferte, una mai tentanta ca alta.

Horoscop zodia Capricorn, luna aprilie 2014: Cariera si bani

Marte retrogradeaza in casa carierei Capricornului, deci aici tind sa se intample lucrurile cele mai palpitante, dar si cele mai stresante din aprilie 2014.

Dorinta de afirmare, nevoia de a-ti impune vointa, lupta pentru putere si confruntarile cu sefii sau autoritatile insotesc frecvent aceasta configuratie. Incearca insa sa-ti vezi interesele si sa actionezi strategic, nu impulsiv. Vrei sa obtii rezultate, nu razboi, nu?

Cheia succesului in aprilie 2014 sta in cooperare sau asociere. Viata sociala si relatiile personale pot influenta pozitiv cariera Capricornului. Iti foloseste sa vorbesti cu ceilalti, sa-i convingi, sa faci schimb de informatii si de experienta.

Ai sanse mari sa cunosti oameni influenti, dispusi sa te sprijine. Exista deopotriva posibilitatea incheierii unui contract avantajos, care sa conduca si la o crestere vizibila a veniturilor.

Horoscop zodia Capricorn, luna aprilie 2014: Forma fizica si moral

La stresul cu care te lupti de cateva luni, in aprilie 2014 se adauga accentuarea tensiunilor legate de cariera, camin sau parinti, care te tin permanent in priza.

Incearca sa te relaxezi! Asa vei avea mintea mai limpede si un randament mai bun.

Este putin probabil sa apara probleme de sanatate, dar ai grija, fiindca exista o predispozitie catre nervozitate si accidentari.

Horoscop zodia Capricorn, luna aprilie 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Intalneste-te cu prietenii, plimba-te, citeste!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Capricorn


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru zodia Capricorn
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie