Horoscop Capricorn aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Trigonul pe care Venus, planeta iubirii, il formeaza cu Jupiter, Marele Benefic, aflat in casa cuplului Capricornului, promite o realizarea parteneriala deosebita. Perechea ta, la randul ei, poate avea o reusita profesionala sau financiara.

In aprilie 2014, viata relationala a Capricornului este animata si pitoreasca. Comunicarea este foarte bogata, iar fluxul romantic se propaga prin discutii in doi, prin lungi convorbiri telefonice, prin corespondenta sau mesaje.

Plimbarile in doi, iesirile prin imprejurimi sau scurtele calatorii de o zi-doua sunt pline de farmec. Functioneaza telepatia si acel tip de coincidenta speciala care faciliteaza intalnirile sentimentale cand nici cu gandul nu gandesti.

Tot in aprilie 2014 este posibil sa faci o noua cunostinta care va insemna ceva pentru tine. Si n-ar fi de mirare sa te pomenesti chiar cu mai multe oferte, una mai tentanta ca alta.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Marte retrogradeaza in casa carierei Capricornului, deci aici tind sa se intample lucrurile cele mai palpitante, dar si cele mai stresante din aprilie 2014.

Dorinta de afirmare, nevoia de a-ti impune vointa, lupta pentru putere si confruntarile cu sefii sau autoritatile insotesc frecvent aceasta configuratie. Incearca insa sa-ti vezi interesele si sa actionezi strategic, nu impulsiv. Vrei sa obtii rezultate, nu razboi, nu?

Cheia succesului in aprilie 2014 sta in cooperare sau asociere. Viata sociala si relatiile personale pot influenta pozitiv cariera Capricornului. Iti foloseste sa vorbesti cu ceilalti, sa-i convingi, sa faci schimb de informatii si de experienta.

Ai sanse mari sa cunosti oameni influenti, dispusi sa te sprijine. Exista deopotriva posibilitatea incheierii unui contract avantajos, care sa conduca si la o crestere vizibila a veniturilor.

În horoscopul carierei 2014 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

La stresul cu care te lupti de cateva luni, in aprilie 2014 se adauga accentuarea tensiunilor legate de cariera, camin sau parinti, care te tin permanent in priza.

Incearca sa te relaxezi! Asa vei avea mintea mai limpede si un randament mai bun.

Este putin probabil sa apara probleme de sanatate, dar ai grija, fiindca exista o predispozitie catre nervozitate si accidentari.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în aprilie 2014

Intalneste-te cu prietenii, plimba-te, citeste!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Capricorni.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.