Horoscop Fecioara aprilie 2014


Zodia: Fecioara Luna: aprilie 2014
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna aprilie 2014: Dragoste si cuplu

Ai o dispozitie accentuata catre sociabilitate, comunicare si ingaduinta, iar aceasta stare de spirit faciliteaza mult relatiile, inclusiv pe cele sentimentale.

In aprilie 2014, paleta emotionala a Fecioarei se imbogateste cu o inclinatie lirica, romantica. Mai pe romaneste, inima iti da ghes la dragoste, iar ocaziile de a gasi ceea ce cauti nu-ti lipsesc. Asta, din cauza ca blanda si senzuala Venus se afla in casa cuplului Fecioarei.

Daca esti singur/a pot aparea ocazii prielnice de a cunoaste pe cineva potrivit. Daca esti indragostit/a, probabil ca vei trai zile senine si nopti pline de vraja.

Iar daca ai o relatie veche si statornica, in casa vor domni afectiunea si armonia, partenerul/partenera va avea realizari sau veti avea bucuria de a va vedea implinit un vis comun. Daca apar incercari, le veti trece cu bine, uniti.

Horoscop zodia Fecioara, luna aprilie 2014: Cariera si bani

Munca Fecioarelor merge bine in aprilie 2014, mai ales daca este conectata cu ceilalti: proiecte de echipa, colaborari, contracte, consiliere, relatii cu publicul etc.

Totul pare mai usor alaturi de altii. Nu este vremea proiectelor independente si nici a lucrului in medii retrase. Cu cat este mai multa lume implicata, cu atat mai bine.

Domeniile in care poti avea o eficienta deosebita in aprilie 2014 sunt legate de investigare, cercetare, analiza. Preocuparile intelectuale iti pot aduce si ele satisfactii.

Pe de alta parte, se intrevede o mare presiune financiara. Poate fi o presiune nascuta din nevoi si obligatii, dar poate fi si o presiune care te impinge de la spate sa iei decizii cu privire la bani.

Ai grija, fiindca luna aprilie 2014 comporta riscuri insemnate in plan financiar! Cu Marte retrograd si cu o eclipsa de Luna in casa banilor Fecioarei, se impune o precautie maxima.

Horoscop zodia Fecioara, luna aprilie 2014: Forma fizica si moral

Ar trebui sa ai un moral bun, de vreme ce interactionezi atat de usor cu ceilalti. Totusi, dincolo de dragoste si socializare, in aprilie 2014 exista framantari care nu-ti dau pace, ingrijorari care te apasa.

Incearca sa nu mai despici firul in patru si sa nu-ti mai faci sange rau din nimicuri. Concentreaza-te pe prioritati.

Fizic, n-ar trebui sa fie probleme. Dar cum Mercur, stapanul Fecioarei, se afla in preajma lui Uranus, pot aparea si surprize.

Horoscop zodia Fecioara, luna aprilie 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Discuta-ti problemele cu apropiatii! Sigur se vor gasi solutii.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie