Horoscop Fecioară aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Ai o dispozitie accentuata catre sociabilitate, comunicare si ingaduinta, iar aceasta stare de spirit faciliteaza mult relatiile, inclusiv pe cele sentimentale.

In aprilie 2014, paleta emotionala a Fecioarei se imbogateste cu o inclinatie lirica, romantica. Mai pe romaneste, inima iti da ghes la dragoste, iar ocaziile de a gasi ceea ce cauti nu-ti lipsesc. Asta, din cauza ca blanda si senzuala Venus se afla in casa cuplului Fecioarei.

Daca esti singur/a pot aparea ocazii prielnice de a cunoaste pe cineva potrivit. Daca esti indragostit/a, probabil ca vei trai zile senine si nopti pline de vraja.

Iar daca ai o relatie veche si statornica, in casa vor domni afectiunea si armonia, partenerul/partenera va avea realizari sau veti avea bucuria de a va vedea implinit un vis comun. Daca apar incercari, le veti trece cu bine, uniti.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Munca Fecioarelor merge bine in aprilie 2014, mai ales daca este conectata cu ceilalti: proiecte de echipa, colaborari, contracte, consiliere, relatii cu publicul etc.

Totul pare mai usor alaturi de altii. Nu este vremea proiectelor independente si nici a lucrului in medii retrase. Cu cat este mai multa lume implicata, cu atat mai bine.

Domeniile in care poti avea o eficienta deosebita in aprilie 2014 sunt legate de investigare, cercetare, analiza. Preocuparile intelectuale iti pot aduce si ele satisfactii.

Pe de alta parte, se intrevede o mare presiune financiara. Poate fi o presiune nascuta din nevoi si obligatii, dar poate fi si o presiune care te impinge de la spate sa iei decizii cu privire la bani.

Ai grija, fiindca luna aprilie 2014 comporta riscuri insemnate in plan financiar! Cu Marte retrograd si cu o eclipsa de Luna in casa banilor Fecioarei, se impune o precautie maxima.

În horoscopul carierei 2014 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Ar trebui sa ai un moral bun, de vreme ce interactionezi atat de usor cu ceilalti. Totusi, dincolo de dragoste si socializare, in aprilie 2014 exista framantari care nu-ti dau pace, ingrijorari care te apasa.

Incearca sa nu mai despici firul in patru si sa nu-ti mai faci sange rau din nimicuri. Concentreaza-te pe prioritati.

Fizic, n-ar trebui sa fie probleme. Dar cum Mercur, stapanul Fecioarei, se afla in preajma lui Uranus, pot aparea si surprize.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în aprilie 2014

Discuta-ti problemele cu apropiatii! Sigur se vor gasi solutii.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Fecioare.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.