Horoscop Gemeni aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Venus, planeta iubirii, troneaza la zenit pentru Gemeni, raspandind asupra lor, din inalt, efluviile senzualitatii.

In aprilie 2014, dragostea este proslavita, dar in cazul Gemenilor ea poate avea legatura, deopotriva, cu cariera, statutul, vizibilitatea publica. Deciziile profesionale pot fi influentate de sentimente, sau afectivitatea iti poate impulsiona ascensiunea.

Marte continua sa-ti rascoleasca instinctele primare, in ciuda naturii tale, care se situeaza de regula intr-un registru mai rational. De data asta, totusi, este posibil sa cam scapi caii... Asta este!

Daca vrei sex sau aventura, in aprilie 2014 o sa le ai. Dar ai grija cu cine si in ce conditii, fiindca exista riscul unor consecinte neplacute.

Cel mai cuminte ar fi sa-ti bagi in viteza partenerul/partenera care exista deja, si sa va tineti impreuna de nazbatii - dar cu simt de raspundere!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Gemenilor, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

De o buna bucata de vreme, ti se intampla sa muncesti mult, din greu sau in conditii dificile, uneori sa ai senzatia ca nu primesti in schimb ceea ce ai merita de fapt, iar alteori sa iti simti cumva restrictionata capacitatea de a alege sau de a actiona.

Cu toate astea, aprilie 2014 este o luna care poate aduce Gemenilor realizari frumoase, una dintre acele luni in care simti ca a meritat sa faci eforturile pe care le-ai facut.

Ai o foarte mare vizibilitate, te bucuri de simpatie si apreciere, reputatia ti se consolideaza, relatiile de lucru se intaresc, apar clienti noi, contracte noi. Iar banii zornaie placut in punguta!

Mai mult, in aprilie 2014 se poate sa se prefigureze un proiect nou, sau sa cochetezi cu ideea unor innoiri, a unor modernizari, sau sa vrei sa faci chiar o schimbare mai importanta.

În horoscopul carierei 2014 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

in primele doua decade din aprilie 2014 debordezi de energie: Soarele, datatorul de viata, si Mercur, stapanul Gemenilor, sunt amplasati intr-o zona vitala.

Rezistenta fizica scade in ultima decada, cand ai nevoie de mai multa odihna si menajare.

Oricum, Saturn ramane in casa bolilor Gemenilor, asa ca sanatatea trebuie permanent monitorizata.

La final: daca esti femeie si esti insarcinata, ai grija! In aprilie 2014 exista un risc de avort sau de nastere prematura.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în aprilie 2014

Participa la toate sindrofiile oficiale la care poti!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Gemeni.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.