Horoscop Leu aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Ai o anumita sensibilitate (poate chiar vulnerabilitate) afectiva. Iti faci griji, te temi pentru relatie sau pentru partener si te cam paste gelozia. De fapt, in aprilie 2014 Leii cam au tendinta de a rascoli punctele nevralgice ale cuplului, ceea ce uneori poate deveni frustrant.

Se poate, insa, sa ai si intuitii bune, sau analizele tale sa se soldeze cu concluzii utile. Este o perioada interesanta, de pilda, pentru a investiga si a incerca sa descifrezi psihologia partenerului/partenerei, pentru a afla pe ce "butoane" emotionale trebuie sa apesi ca sa-l/s-o faci sa se simta confortabil alaturi de tine si sa-ti ofere ceea ce iti doresti.

Aprilie 2014 favorizeaza intimitatea si discretia in viata sentimentala a Leului. Este mai degraba potrivit pentru serile in doi petrecute acasa sau in familie, decat pentru iesiri mondene sau petreceri zgomotoase.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2014 este o luna tumultuoasa, dar Leul face parte dintre cei care pot gasi oportunitati chiar in freamatul acestei primaveri involburate.

Acum poti sa-ti pui in valoare talentul de lider si coordonator, viziunea sintetica, spiritul de initiativa. Poti media situatii dificile si poti castiga neintrand tu in competitie, ci de pe urma altora, aflati in competitie, precum in proverbul "Cand doi se cearta, al treilea castiga".

Cariera Leului intra pe panta ascendenta. Deocamdata, interesele par sa se indrepte mai ales catre studii sau perfectionari, catre activitatile care au legatura cu cultura, editarea sau publicarea, eventual spre preocupari juridice sau legislative. Colaborarile la distanta pot fi o optiune.

Financiar, ai perspective frumoase in aprilie 2014, mai ales pentru castiguri prin terti, cadouri sau investitii.

În horoscopul carierei 2014 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Inregistrezi un progres vizibil fata de luna trecuta: ai mult mai multa energie iar nelinistile s-au mai risipit.

Casa sanatatii Leului nu transmite niciun mesaj nelinistitor in aprilie 2014. Doar Soarele, stapanul Leului, este cam incoltit.

Este recomandat sa te aperi de stres si sa fii prudent, fiindca exista un risc de accidentari sau agresiuni.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în aprilie 2014

Vorbeste doar cat trebuie si pastreaza un ton ponderat!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Lei.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.