Horoscop Pești aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

In seara zilei de 5 aprilie 2014 Venus, planeta dragostei, soseste in Pesti! Si nu vine cu mana goala, ci iti aduce in dar tot ce are mai bun: farmec, eleganta, buna-dispozitie, noroc, senzualitate si o mare putere de seductie.

Iar asta nu este totul: Venus mai face si un splendid trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat taman in casa iubirii si a erotismului Pestilor. Fericirea pluteste in aer si nu trebuie decat sa intinzi mana si sa o apuci.

Daca ai o relatie, traiesti alaturi de pereche zile incantatoare, de armonie sufleteasca si trupeasca si, ca bonus, va distrati de minune impreuna.

Daca esti single, se rezolva! Este una dintre cele mai favorabile perioade din an pentru a intalni pe cineva. Problema lunii aprilie 2014? Posibilitatea de a avea mai multe oferte si de a nu sti pe care sa o alegi.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aflata in Pesti, Venus, mica Benefica, leaga o relatie minunata cu Jupiter, stapanul Pestilor, amandoi fiind in pozitii foarte puternice (in "exaltare", spun astrologii). Este semn de mare sansa, care anunta un succes sau o oportunitate de exceptie.

Faptul ca Venus si Jupiter se afla in armonie cu Saturn sugereaza ca tot ce se realizeaza acum este solid si durabil. Tot ce intreprinzi in aprilie 2014, mai ales in primele doua decade, are sorti mari de izbanda.

Traditional, trigonul Venus-Jupiter este aducator nu doar de succes, ci si de avere. Prin urmare, castigurile lunii aprilie 2014 vor fi mai consistente decat de obicei si este posibil sa primesti cadouri valoroase sau sa beneficiezi de alte avantaje materiale.

Tine-ti insa finantele in ordine, nu risipi si nu risca, fiindca axa banilor Pestilor este tensionata si poti avea surprize.

În horoscopul carierei 2014 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Esti intr-o forma grozava: ai un moral care urca pana la ceruri si o pofta de viata de zile mari.

In aprilie 2014 Pestii se afla in gratiile astrelor, care ii protejeaza si au grija sa le fie bine. Poate prea bine, uneori.

Infrupta-te cu moderatie din deliciile vietii, mai ales din cele culinare. Chiar daca te simti minunat si ai alte prioritati, nu uita sa faci miscare!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în aprilie 2014

Bucura-te cat poti de viata, dar ai grija de bani!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Pești.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.