Horoscop Rac aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Iata o luna frumoasa pentru relatiile de dragoste sau casnicia Racilor! Stapanul casei cuplului Racului se afla in sectorul erotismului si al fiorului romantic, intr-o configuratie splendida cu Venus si Jupiter.

Venus si Jupiter sunt planete benefice, de sansa si impliniri. Mai mult, Venus este planeta iubirii si a armoniei.

Concluzia: luna aprilie 2014 promite sa fie melodioasa si senzuala, favorabila indeletnicirilor amoroase si presarata cu momente fericite. Este posibil chiar sa se petreaca un eveniment deosebit, remarcabil.

Nu ar fi de mirare sa faci un voiaj in doi sau o calatorie in scop galant, sa ai o idila la distanta sau sa primesti vesti imbucuratoare de departe.

Contactele cu mediul universitar, cultural sau spiritual pot fi propice infloririi sentimentale sau pot fi stimulate de trairile emotionale.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Racului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Desi nu este lipsita de agitatie si palpitatii, luna aprilie 2014 se anunta a fi o luna aducatoare de succes pentru Raci.

Soarele si Mercur traverseaza casa carierei Racului, ceea ce in mod traditional este semn bun pentru renume, prestigiu, statut.

In aprilie 2014 este posibil sa apara si unele schimbari, care pluteau in aer, insa nu este exclus sa survina si schimbari complet neasteptate. Nu trebui uitat ca Marte, stapanul casei carierei Racului, este retrograd, asa ca poate avea idei cam... originale privind evolutia ta profesionala.

O atentie aparte trebuie acordata chestiunilor legate de locuinta, proprietati sau bunuri de patrimoniu. In aceasta zona este posibil sa intampini dificultati, sa apara urgente, conflicte sau pierderi.

In general, operatiunile financiare trebuie privite cu prudenta pe tot parcursul lunii aprilie 2014.

În horoscopul carierei 2014 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Aprilie 2014 poate fi o perioada cam turbulenta pentru firea Racului, iubitoare de liniste si confort, asa ca poate sa-ti afecteze echilibrul launtric.

Este posibil sa reactionezi printr-o inclinatie catre excese. Incearca sa nu-ti alini stresul mancand sau band peste masura!

Mai bine varsa-ti nervii intr-o activitate fizica energica si sustinuta.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în aprilie 2014

Nu lua decizii pripite privind familia si proprietatile!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Raci.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.