Horoscop Sagetator aprilie 2014


Zodia: Sagetator Luna: aprilie 2014
Sagetator

Horoscop zodia Sagetator, luna aprilie 2014: Dragoste si cuplu

Mercur (stapanul casei cuplului Sagetatorului) si inflacaratul Soare iti strabat sectorul erotismului in primele doua decade din aprilie 2014. Atmosfera devine electrizanta, inima ti-e plina de entuziasm romantic, iar inclinatiile pasionale cresc exponential.

Sexualitatea, foarte puternica, tinde sa o ia razna si sa te antreneze in aventuri fierbinti, dar buclucase. Nu este o idee buna nici sa o reprimi, fiindca energia neconsumata poate crea dezechilibre sau frustrari.

Solutia ideala ar fi sa-ti urmezi instinctele, dar sa-ti iei un minim de masuri de precautie.

Daca te framanta constiinta sau nu-ti gasesti partener/partenera pe masura, consuma-ti preaplinul de vitalitate la sala de fitness.

In rezumat, aprilie 2014 poate aduce Sagetatorilor momente unice, dar le poate furniza si surprize de proportii.

Cauta sa eviti conflictele!

Horoscop zodia Sagetator, luna aprilie 2014: Cariera si bani

Mercur, care este si stapanul casei carierei Sagetatorului, este prins intr-un vartej creativ si innoitor. In aprilie 2014 aptitudinile iti sunt puse in evidenta si se poate sa nimeresti intr-o conjunctura ce-ti ofera noi perspective de dezvoltare.

Ai idei ingenioase, pofta de experimente si initiative indraznete, ba poate chiar aventuroase sau radicale. Daca este asa, cauta sa te opresti un moment inainte de a te implica si sa cantaresti miza jocului, beneficiile si riscurile!

Aprilie 2014 iti stimuleaza latura independenta a personalitatii si te impinge sa actionezi mai mult pe cont propriu decat alaturi de ceilalti. Tendintele rebele si dominatoare iti pot crea neplaceri in proiectele de echipa sau iti pot afecta imaginea.

Banii vin spre tine si este posibil sa faci o investitie pentru casa. Dar speculatiile si cheltuielile exagerate iti pot goli buzunarele.

Horoscop zodia Sagetator, luna aprilie 2014: Forma fizica si moral

Dupa toate probabilitatile, in primele doua decade din aprilie 2014 nu te paste nicio boala: casa bolilor Sagetatorului este goala, iar planeta care o guverneaza este bine mersi.

Povestea se schimba in ultima decada, cand in sectorul cu pricina intra Soarele si Mercur. Tot in casa bolilor Sagetatorului se produce si eclipsa de Soare din 29 aprilie 2014. Cu eclipsele nu stii niciodata la ce sa te astepti, asa ca ai grija!

Horoscop zodia Sagetator, luna aprilie 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Nu amesteca banii cu dragostea si prietenia!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Sagetator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru zodia Sagetator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie