Horoscop Scorpion aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Planeta iubirii si stapana casei cuplului Scorpionului, Venus, este superb amplasata si se afla in termeni excelenti cu alte planete, asa ca luna aprilie 2014 este un varf al anului in materie de amor.

Debordezi de senzualitate si ai o mare deschidere catre dragoste, flirt si aventura. Toate inhibitiile se risipesc, prudenta este anihilata si orice e posibil.

Daca tanjesti dupa iubire, ea iti poate iesi in drum oricand.

Daca ai o relatie "calda", ai fluturi in stomac, fiori romantici la inimioara, poti trai senzatii erotice nebanuite. Iar daca ai o relatie veche, ea poate cunoaste o noua primavara pe taram trupesc.

In toate cazurile, pentru Scorpioni este liber la distractii si placeri.

Ultima decada din aprilie 2014 trebuie privita cu precautie, fiindca nu stii ce surprize aduce eclipsa de Soare din 27, care are loc chiar in casa cuplului Scorpionului.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Scorpionului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2014 este o luna foarte activa, cu multe responsabilitati, dar si cu satisfactii.

Prin casa muncii Scorpionului, unde se afla deja electrizantul Uranus, cel dornic de innoire, mai trec in aceste saptamani Soarele si Mercur. Combinatia este foarte stimulanta si poate sa aduca unele schimbari sau innoiri in silul sau metodele de lucru sau legate de cadrul, de ambianta in care muncesti.

Ingeniozitatea, ideile originale si novatoare, entuziasmul cu care te implici favorizeaza succesul. In aprilie 2014 iti poti exercita atributele de conducere si administrare si iti poti pune in valoare competenta si talentele.

Un eveniment deosebit poate sa te puna in postura de vedeta. Se poate insa ca unora sa nu le convina ascensiunea ta si sa incerce sa te "lucreze". Ai grija, nu-ti lasa spatele descoperit!

Financiar stai bine, dar nu este cazul sa faci risipa.

În horoscopul carierei 2014 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Sanatatea ar trebui sa fie prioritatea lunii aprilie 2014 pentru Scorpioni.

Chiar daca ai o buna rezistenta din nastere, organismul are si el limitele lui, asa ca nu trebuie fortat sau supus la experimente.

Evita excesele, fereste-te de alcool si droguri, nu exagera cu cafeaua si tigarile!

O cura de dezintoxicare de cateva zile ar fi binevenita

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în aprilie 2014

Incearca sa te dezbari de un obicei daunator!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Scorpioni.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.