Horoscop Vărsător aprilie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Venus, planeta iubirii si a cuplului, mai sta in Varsator pana pe 5 aprilie 2014. Profita de aceste zile de gratie si nu risipi nicio ocazie de a crea punti catre omul drag, de a ti-l apropia sau de a-l seduce!

Creeaza momente pline de prospetime, fii inventiv(a), pentru a fi in spiritul conjunctiei pe care o formeaza Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, cu Uranus, planeta surprizelor si a innoirilor.

Pe 5 aprilie 2014, seara tarziu, Venus te paraseste si vraja se rupe. Romantismul paleste, lasand loc unei atitudini pragmatice, care pune pe primul loc materia.

Ba, mai mult, a doua si a treia saptamana din aprilie 2014 pot sa aduca un incident sau un conflict: opozitia Soare-Marte intinde nervii si incinge spiritele.

Ultima decada este mai asezata, mai intima. Totusi, eclipsa din 29 aprilie 2014 poate semnala un eveniment neasteptat legat de camin ori de familie.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Vărsătorului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2014 te poate propulsa profesional mai sus decat te-ai fi asteptat.

Venus, Mica Benefica, formeaza succesiv cate un trigon cu Jupiter si cu Saturn, inchizand un superb triunghi care leaga intre ele casele vocationale ale Varsatorului: casa carierei (in sens de obiective, reputatie si statut), casa muncii curente si casa banilor. Mai mult, triunghiul se formeaza in semne de apa (cu Venus in Pesti, Jupiter in Rac si Saturn in Scorpion), iar apa inseamna rodnicie.

Pe scurt, asteapta-te la succes si realizari, dar si la o crestere a veniturilor sau la alte avantaje materiale. Aprilie 2014 este o luna de satisfactii pentru Varsatori, care incununeaza o perioada de efort si perseverenta.

Exista, totusi unele domenii care pot fi o sursa agitatie sau necazuri si care cer o vigilenta crescuta: studiile, munca intelectuala, calatoriile si colaborarile la distanta.

În horoscopul carierei 2014 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii aprilie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Atentie la drum si in deplasari, in general!

Axa miscarii Varsatorului este incordata, marcata de opozitii si de o eclipsa de Luna. Accidentele se pot produce la volan, pe bicicleta, pe role sau pe jos, ba chiar si in casa (scari, pardoseala uda etc).

Nu toti Varsatorii se vor accidenta, fireste, dar exista un risc, asa ca paza buna trece primejdia rea.

Nervozitatea trebuie controlata.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în aprilie 2014

Te agiti prea mult. Ia-o mai usurel!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii aprilie 2014 pentru Vărsători.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.