Horoscop Rac august 2011


Zodia: Rac Luna: august 2011
Rac

Horoscop zodia Rac, luna august 2011: Dragoste si cuplu

Relatia de cuplu se afla printre cele mai fierbinti subiecte in august 2011. Cu Marte in Rac, temperamentul devine mai pasional, dorintele mai puternice, sexualitatea mai viguroasa.

Emotiile sunt mai vii - uneori, chiar mult prea vii! Stapanirea de sine nu este punctul tau forte in luna august 2011. Tot ce vrei, vrei cu ardoare si vrei pe loc, chiar daca asta inseamna sa fortezi nota sau sa ignori consecintele.

Iar aceste tendinte se suprapun peste predispozitiile deja cam radicale date de Pluto in casa cuplului.

Ce poate iesi de aici? In functie de horoscopul natal si de conjunctura, se poate fie sa-ti iei inima in dinti si sa abordezi cu curaj o situatie ce necesita o rezolvare, fie sa actionezi impulsiv si nesocotit, antrenand posibilitatea unui conflict sau chiar a unei rupturi.

In anumite cazuri, perechea este cea care se comporta turbulent, sau provocarile pot veni chiar din exteriorul cuplului.

Horoscop zodia Rac, luna august 2011: Cariera si bani

Luna august 2011 are o dinamica accentuata, ce poate atinge orice domeniu de viata, dar mai ales pe cel al carierei sau statutului. Lucrurile se schimba rapid, te instiga sa actionezi, sa decizi, sa te misti.

Este efectul marii cruci cardinale formate de planetele aflate in Berbec, Rac, Balanta si Capricorn. Iar pentru tine este si efectul trecerii lui Marte prin Rac.

Se degaja foarte multa energie, care trebuie consumata, fiindca altfel poate crea furtuni cu efecte zdruncinatoare. Ti se cere initiativa, indrazneala si implicare. Ai nevoie de scopuri precise carora sa li te dedici, pentru atingerea carora sa te zbati, sa lupti.

August 2011 are si o pronuntata tusa financiara. Vin bani, poate chiar ceva in plus, si se poate sa recuperezi niste datorii mai vechi.

Tine-ti actele contabile in ordine, achita facturile la timp si nu te implica acum in operatiuni de anvergura!

Horoscop zodia Rac, luna august 2011: Sanatate si moral

In august 2011 ai o vitalitate buna, dar amprentata de hiperexcitabilitate, agitatie, irascibilitate.

Exista o tendinta catre imprudenta si risc.

Energia poate fi dificil de gestionat, iar curgerea ei dezordonata este posibil sa conduca la conflicte, accidentari, insolatii, hemoragii sau boli acute, infectioase, febrile, inflamatorii. Prudenta!

Horoscop zodia Rac, luna august 2011: Sfatul eAstrolog.ro

Fereste-te de situatiile cu potential conflictual sau violent!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Rac


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii august 2011 pentru zodia Rac
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.


Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Banner numerologie