Horoscop august 2013


Luna august 2013 toate zodiile

In tabelul de mai jos, faceti clic pe zodia pentru care doriti sa cititi horoscopul lunii august 2013.

Previziuni astrologice, luna august 2013

Horoscop august 2013

Luna august 2013 incepe furtunos, cu o conjunctie Marte-Jupiter in Rac, care face concomitent careu cu Uranus din Berbec si opozitie cu Pluto din Capricorn. Configuratia (activa inca din ultima decada a lunii anterioare) degaja foarte multa energie greu de canalizat. Excesele si imprudentele, nerabdarea si furia pot conduce la accidente, conflicte si violente.

Chiar daca Marte slabeste ritmul in a doua parte a lunii august 2013, careul in T Jupiter-Uranus-Pluto se pastreaza toata luna. Stresul maxim afecteaza semnele cardinale: Berbec, Rac, Capricorn si Balanta.

Configuratia este insa si stimulanta, avand un urias potential realizator. Poate fi coordonata cu ajutorul lui Saturn din Scorpion, care ii aspecteaza bine pe Jupiter si Pluto.

De impulsul pozitiv al acestei configuratii pot profita mai ales cei nascuti in zodii de apa si pamant: Pestii, Scorpionii, Racii, Capricornii (da, Racii si Capricornii se pot exprima deopotriva armonios si distonant), Fecioarele si, intr-o oarecare masura, Taurii.Arhiva horoscopului lunar

In horoscopul lunar eAstrolog:Horoscop august 2013, horoscop lunar
previziuni astrologice pentru luna august 2013, toate zodiile


Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Banner numerologie