Horoscop Balanta august 2013


Zodia: Balanta Luna: august 2013
Balanta

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Dragoste si cuplu

De cand cu Uranus in casa cuplului Balantei (2010-2011), viata relationala are o dinamica vie, fiind adesea marcata de viraje surprinzatoare. Daca, in ciuda acestui tranzit al lui Uranus, reusesti sa conservi o legatura stabila, atunci probabil ca perechea este cea care trece prin intamplari neasteptate.

Evenimentele uraniene nu sunt doar bune sau doar rele. Ele pot fi de orice fel, dar au unele trasaturi comune: sunt frapante, ?ocante, uimitoare.

In 2013 Uranus este cu deosebire activ, fiind instigat de careurile cu Pluto si, mai nou (de la finele lui iunie 2013), cu Jupiter. Ca un summum, in prima parte a lui august 2013 intra in joc si Marte, stapanul casei cuplului Balantei, care face si el careu cu Uranus.

Concluzia: te asteapta o perioada provocatoare, care poate fi palpitanta si destul de riscanta. Sunt posibile episoade de pasiune fulminanta, actiuni nebunesti nascute din amor dar si certuri aprinse sau chiar rupturi.

Ca sa atenuezi influentele uraniene negative, incearca sa aduci in relatie mereu ceva nou, captivant, original.

Partea a doua a lunii august 2013 ofera mai multa tandrete si armonie.

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Cariera si bani

Casa carierei, a renumelui si a succesului Balantei este foarte bine "mobilata" de beneficul Jupiter si de ambitiosul Marte, doua planete puse pe fapte mari, care stiu ce vor si care au convingerea ca mai stiu si cum sa obtina ceea ce vor.

Jupiter si Marte aduc entuziasm, energie si initiativa din plin, ba chiar unele tendinte aventuroase, cuceritoare, tumultoase.

Configuratia poate conduce la realizari remarcabile, cu atat mai mult cu cat este bine sustinuta de Saturn si Neptun. Neptun are ce are cu creativitatea, idealul si emotia, iar Saturn este maestrul perseverentei si al strategiei.

Prin urmare, astrele iti pun la dispozitie cam tot ceea ce ai nevoie pentru a atinge succesul.

Un punct fragil ar putea fi colaborarile, care pot avea evolutii curioase, nebanuite, poate chiar turbulente.

Financiar, luna august 2013 ar trebui sa fie profitabila, deoarece casele banilor Balantei sunt bine configurate, dar nu sunt excluse unele perturbari legate de cheltuieli, imprumuturi, recuperari sau bani care depind de altii.

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Forma fizica si moral

Forma nu este grozava in prima parte a lunii august 2013. Ai grija!

Venus, stapana Balantei, se afla intr-o pozitie foarte dezavantajoasa, iar stapanul casei sanatatii Balantei este destul de atacat.

Nu exagera cu nimic, tine-te pe calea de mijloc, evita conflictele, limiteaza stresul si nu te expune circumstantelor riscante!

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pedaleaza pe cariera! Poti avansa mult.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Balanta


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii august 2013 pentru zodia Balanta
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie