Horoscop Fecioara august 2013


Zodia: Fecioara Luna: august 2013
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Foarte frumos arata configuratia planetara a lunii august 2013 pentru Fecioarele indragostite - sau pentru cele care vor sa se indragosteasca.

Neptun, aflat in casa cuplului Fecioarei, imprastie in aer efluvii romantice. Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, troneaza intr-o pozitie excelenta, aducatoare de implinire si sansa. In casa pasiunii Fecioarei, Pluto da intensitate sentimentelor si senzatiilor erotice.

Iar prima parte a lunii august 2013 este de-a dreptul desavarsita, fiindca, in plus, prin zodia Fecioarei trece chiar Venus! Venus, planeta iubirii si a senzualitatii, cea care patroneaza veselia, distractia si placerile, Venus, aducatoarea de armonie si fericire.

Asadar, ti se asterne in fata o perioada minunata (cea mai grozava perioada din 2013!), pe care ar fi bine sa o exploatezi la maxim.

Conjunctura fiind foarte favorabila, in august 2013 poti incerca fara teama sa te apropii de cel/cea care face sa-ti bata inima mai tare, poti spera la o impacare sau, daca ai deja o relatie, poti petrece pur si simplu o vacanta de vis alaturi de omul drag.

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Cariera si bani

August 2013 nu este o luna cu ambitii prea mari, dar este o luna norocoasa. Mare parte din satisfactiile profesionale vin acum mai ales prin intermediul relatiilor sau al socializarii.

Este o perioada perfecta pentru colaborari sau pentru proiecte de grup, pentru participarea la reuniuni sau alte evenimente ce aduna laolalta persoane cu care ai putea avea la un moment dat planuri comune sau pe care le-ai putea convinge sa te sustina in lupta pentru atingerea obiectivelor.

In august 2013 poti sa-ti faci mai usor fani sau suporteri sau poti beneficia din plin de protectia persoanelor aflat in pozitii privilegiate. Tot ceea ce ai de facut este sa le explici oamenilor ce proiecte ai si sa le ceri sa-si dea concursul.

Acest tip de demersuri pregatesc de fapt terenul pentru succesele de mai tarziu. Unele impliniri pot sa apara inca de la inceputul lunii, dar realizarile mai consistente vin in ultima decada.

Financiar, august 2013 este o luna generoasa: sume suplimentare, mici beneficii, cadouri s.a.m.d.

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Forma fizica si moral

Starea de spirit este infloritoare, iar rezistenta generala este destul de buna.

Totusi, ar fi bine sa ai grija. In a doua decada din august 2013, oboseala se resimte mai tare, iar sistemul imunitar este usor slabit. Pe acest fond se pot ivi unele neplaceri de sanatate.

Incearca sa te odihnesti suficient si sa nu te expui unor conditii care ar facilita imbolnavirea!

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fa-ti prieteni noi! Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii august 2013 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie