Horoscop Leu august 2013


Zodia: Leu Luna: august 2013
Leu

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Soarele se afla in Leu, asa ca atragi atentia, radiezi, fascinezi. Personalitatea iti este pusa in valoare si toate calitatile devin mai vizibile.

In august 2013 investesti multa pasiune in tot ceea ce faci, iar manifestarile amoroase sunt fierbinti, demonstrative, grandioase. Totusi, nu iti pierzi capul. Ratiunea este treaza iar dincolo de pasiune, functioneaza un simt practic foarte pamantean, care cantareste cu grija aspectele relationale legate de bani, valoare, eficienta.

De altfel, pari a te afla intr-o perioada in care cauti stabilitatea si aspiri la o viata de cuplu intima si traditionala.

Daca esti deja intr-o relatie stabila, cel mai probabil primeaza preocuparile legate de camin, familie si bani. Este posibil sa se discute in casa despre cumpararea unui obiect important, despre infrumusetarea locuintei, amenajarea gradinii sau alte treburi gospodaresti importante care se cer dezbatute si organizate.

Daca te-ai indragostit recent sau ai o aventura, prima parte a lunii august 2013 poate fi un pic mai frustranta.

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Cariera si bani

Potentialul de realizare al lunii august 2013 este considerabil. Soarele in Leu poate fi un indiciu de succes, datorita capacitatii de a te aseza in cea mai favorabila lumina si de a te plasa in circumstante avantajoase.

Dar nu este numai asta: Mercur iti ascute mintea, ale carei rotite se invart ca unse, dand nastere la idei ingenioase, prelucrand informatii, facand tot felul de calcule si evaluari.

August 2013 nu este doar o luna propice succesului, ci si una productiva. Munca iti este bine platita, apar oportunitati financiare, ti se acorda anumite beneficii sau primesti vreun cadou consistent. Drept este ca te pricepi si sa cheltuiesti banii, mai ales pe haine, cosmetice, bijuterii si distractii.

Activitatile intelectuale sunt favorizate pe tot parcursul lunii august 2013. Merge bine tot ce are legatura cu studiul sau comunicarea, atat cea scrisa, cat si cea verbala.

Calatoriile pot fi profitabile, mai ales cele pe distante scurte (in tara), sau pentru perioade de pana la 2-3 zile.

Poti avea satisfactii in sfera comertului si schimburilor.

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Forma fizica si moral

Ai un tonus fizic bun si multa energie mentala. Te misti usor, circuli mult.

Este posibil sa fii putin mai agitat(a) decat de obicei, sa-ti fie greu sa te relaxezi sau sa ai insomnii.

Tendinta catre excese si adictii este destul de mare in august 2013, asa ca ai grija cu alcoolul, excitantele, medicamentele si altele.

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pazeste-te de inamicii secreti sau alte pericole ascunse!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii august 2013 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie