Horoscop Rac august 2013


Zodia: Rac Luna: august 2013
Rac

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Ai temperament, nu gluma! Cu Jupiter si Marte in Rac, in august 2013 adrenalina iti zburda prin vene mai ceva ca mustangii prin prerie.

Debordezi de energie, iar impulsurile primare sunt aproape de nestavilit. Te napadesc dorinte navalnice, pasiunea iti da aripi si iti insufla curajul de a intreprinde ceea ce altadata nici n-ai fi indraznit sa gandesti.

Este vremea primului pas, a initiativei indraznete, a apropourilor obraznice si a propunerilor indecente. N-ai nicio retinere sa initiezi o relatie, n-ai nicio retinere in a raspunde provocarilor, pe care parca le astepti, carora parca le iesi in intampinare.

Aventura te pandeste la tot pasul, iar iubirea se poate aprinde pe neasteptate, din nimic. Este suficient sa ti se arunce o privire galesa, pe sub gene, ca imediat iti vin idei.

Trairile sunt intense, poftele cer sa fie satisfacute imediat. Esti dispus sa faci tot felul de nebunii din dragoste, chiar sa-ti risti siguranta, ceea ce este atipic pentru tine.

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Cariera si bani

Excelenta perioada pentru a initia ceva nou, interesant, de amploare, si pentru a rezolva orice problema care necesita avant, combativitate, forta.

Ai incredere in tine, iar asta iti da aripi. Actionezi cu hotarare si convingere, ai viteza de reactie, te descurci admirabil in situatii critice. Le insufli optimism si celor cu care lucrezi, ai capacitatea de a-i mobiliza, conduce si organiza.

Pe langa aceasta nepretuita putere de a razbate, in prima parte a lunii august 2013 ai si avantajul unor aptitudini speciale pentru a aborda, discuta sau negocia chestiuni delicate. Decizia si fermitatea se impletesc avantajos cu diplomatia.

August 2013 este o luna in care tii bine in mana fraele carierei si poti avea realizari frumoase.

Daca vrei sa faci o schimbare, acum ar fi un moment bun pentru a incepe. Luna Noua care are loc in casa banilor Racului ar putea indica o innoire in sfera financiara, iar Mercur, aflat in tranzit prin aceeasi zona, ar putea anunta idei ingenioase, calcule si solutii de crestere a veniturilor.

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Forma fizica si moral

Ai o vitalitate de invidiat, darul de a vedea partea plina a paharului si certitudinea ca totul se va aranja in favoarea ta. Si poate chiar asa se intampla.

Atentie, totusi! Configuratiile planetare ale lunii august 2013 pot sa te predispuna si la imprudenta, graba, exces si irascibilitate, cu toate consecintele care pot decurge de aici.

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Grabeste-te incet! Ar fi pacat sa intri in vreo incurcatura din cauza nechibzuintei.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Rac


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:



Horoscopul lunii august 2013 pentru zodia Rac
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 




Banner numerologie