Horoscop Sagetator august 2013


Zodia: Sagetator Luna: august 2013
Sagetator

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Mercur, planeta care guverneaza casa cuplului Sagetatorului, si-a mai venit in fire dupa retrogradare. Incet-incet si-a recapatat viteza de croaziera, iar viata de cuplu isi regaseste ritmul firesc.

Retrogradarea lui Mercur a avut insa rostul ei: cel mai probabil a pus la punct anumite aspecte privind finantele cuplului sau modul in care trebuie gestionate situatiile de criza. Si poate ca inca mai sunt de tras concluzii pana pe 8 august 2013.

Dupa 8 august, tematica poate viza principii sau conceptii privind dragostea si coabitarea sau modul in care partenerii isi pot largi unul altuia orizontul.

Amorul la distanta sau calatoriile romantice se inscriu si ele in sfera de interes.

Cumva, insa, pretentiile tale par sa fie destul de mari in prima partea a lunii, cand pari interesat(a) de performantele socio-profesionale ale perechii, de capacitatea sa de realizare, de prestigiul sau.

In partea a doua a lunii august 2013 primeaza latura umana, emotional-afectiva, prietenia si sprijinul reciproc. Este perioada cand socializati si va distrati cel mai bine.

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Cariera si bani

Aflata in casa carierei Sagetatorului, Venus iti netezeste drumul, te plaseaza in conjuncturi convenabile si te blagosloveste cu bunavointa sefilor si a autoritatilor.

Unele reusite se datoreaza farmecului personal sau relatiilor personale. De data asta, se intampla exact invers: poti sa-ti faci anumite relatii care sa-ti fie de folos mai tarziu in plan profesional.

Altfel, august 2013 este o luna buna pentru cercetari stiintifice, demersuri culturale, studii si specializari, pentru redactarea unor lucrari de inalta tinuta, publicarea de articole sau carti.

Colaborarile cu strainatatea, calatoriile sau bursele de studii pot fi, de asemeni, la ordinea zilei.

Partea a doua a lunii august 2013 te avantajeaza in mod particular in planul popularitatii si ii face pe cei din jur sa fie foarte dornici sa-ti sprijine initiativele.

August 2013 este si o luna cu un puternic profil financiar. Combinatia Marte-Jupiter are mult spirit intreprinzator si poate sa-ti de idei de afaceri, investitii, achizitii sau alte manevre banesti. Ai grija, insa, fiindca este o combinatie impulsiva, care poate sa piarda usor masura!

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Forma fizica si moral

Starea generala este acceptabila pe tot parcursul lunii august 2013, atata timp cat nu fortezi nota.

Te poti bizui pe energia pe care ti-o dau Uranus si Soarele, dar stapanul Sagetatorului nu este in cea mai fericita pozitie, iar Saturn pandeste din umbra ocazia de a te taxa.

Evita situatiile de risc, evita excesele si nu-ti neglija nicio clipa sanatatea!

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Nu cheltui peste posibilitati si nu alerga dupa castiguri nemuncite!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Sagetator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii august 2013 pentru zodia Sagetator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie