Horoscop Varsator decembrie 2012


Zodia: Varsator Luna: decembrie 2012
Varsator

Horoscop zodia Varsator, luna decembrie 2012: Dragoste si cuplu

Ultima luna a anului 2012 arata promitator pentru Varsatori in materie de dragoste si mariaj. Planetele-cheie (stapanul casei relatiilor, stapanul casei erotismului si Venus) se afla in partea superioara a horoscopului, unde au o mai mare libertate de exprimare si de alegere.

Poate ca nu iese bine chiar in fiecare zi, dar in mod sigur iese asa cum vrei tu. Singurul sfat ar fi sa te feresti de gesturi si reactii exagerate.

In alta ordine de idei, viata sentimentala se poate intersecta cu cea profesionala in prima parte a lunii decembrie 2012 (perechea te sustine in cariera, sau ai o poveste de amor cu cineva cunoscut in mediul profesional, sau iti fixezi obiectivele profesionale in functie de impusurile afective etc.).

In plus, ai o viata sociala activa, care serveste bunului mers al relatiei: tu si perechea petreceti excelent la distractiile cu prietenii sau la diverse sindrofii.

Daca esti single, socializarea iti creste sansele de a-ti intalni jumatatea.

Horoscop zodia Varsator, luna decembrie 2012: Cariera si bani

Decembrie 2012 ar putea fi pentru tine o luna a implinirilor: Venus, Mica Benefica, traverseaza casa reusitei Varsatorului, iar Soarele si Mercur traverseaza casa popularitatii si a sustinerii.

Succesul depinde de altii sau este atins alaturi de altii. Poate ca de obicei iti place sa actionezi in mod independent, dar acum nu este cazul. Acum este vremea cooperarii, a efortului colectiv coordonat. Iar coordonatorul poti fi chiar tu, fiindca te bucuri atat de simpatia grupului, cat si de respectul si de ascultarea lui.

In prima parte a lunii decembrie 2012 se clarifica unele lucruri care au fost cam incurcate in ultimele doua luni sau se finalizeaza un proiect ce fusese suspendat pentru a fi reanalizat, reconfigurat, ajustat. Lucrurile sunt repuse in ordine, asa ca vei putea incepe anul 2013 in forta.

Si financiar se regleaza niste socoteli, iar robinetul cu bani se deschide mai mult decat luna trecuta. Taman bine, sa ai ce cheltui de Sarbatori!

Horoscop zodia Varsator, luna decembrie 2012: Sanatate si moral

Ai destula energie in decembrie 2012, dar te agiti prea mult. Ar trebui sa-ti mai tragi sufletul din cand in cand.

Oboseala acumulata poate sa-ti slabeasca rezistenta organismului, expunandu-te la imbolnavire, si poate sa-ti slabeasca atentia, expunandu-te la accidentari.

Odihneste-te fizic si cauta sa te relaxezi mental.

Horoscop zodia Varsator, luna decembrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Atentie in deplasari si la manuirea obiectelor!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Varsator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2012 pentru zodia Varsator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie