Horoscop Balanta decembrie 2013


Zodia: Balanta Luna: decembrie 2013
Balanta

Horoscop zodia Balanta, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Incepe balul!

Marte intra in zodia Balantei pe 7 decembrie 2013, unde va sta nu doar 5-6 saptamani, cat sta de obicei intr-o zodie, ci aproape opt luni, pana spre finele lui iulie 2014. Marte este planeta pasiunii si a sexualitatii, iar pentru Balante mai este si stapanul casei relatiilor.

Incepand din 7 decembrie 2013, temperamentul devine mai pasional, dorintele mai aprige, sentimentele mai aprinse, iar viata de cuplu devine mai intensa, mai colorata, mai palpitanta.

Totul ar fi grozav daca Marte ar fi bine sustinut de celelalte planete. Dar Marte este in opozitie cu explozivul si imprevizibilul Uranus, aflat chiar in casa cuplului Balantei, si poate fi atins de lipsa de masura a careului cu Jupiter si de spiritul distructiv al careului cu Pluto.

Atentie, deci! Sansele de a trai in lunile urmatoare o uimitoare poveste de dragoste sunt egale cu cele de a avea o relatie plina de nabadai sau de a trece prin tot felul de socuri relationale neplacute.

Primele semne a ceea ce ar putea urma vor incepe sa apara inca din a treia decada a lunii decembrie 2013. Ai grija!

Horoscop zodia Balanta, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Intrarea lui Marte in Balanta pe 7 decembrie 2013 anunta inceputul unei perioade (de aproape opt luni) foarte active, pline de initiative si schimbari. Se poate ca unele dintre schimbari sa fie dictate de necesitate sau sa fie decise in urma unor provocari sau conflicte, dar, cu toate astea, ele se pot dovedi purtatoare de progres si deschideri.

Marte insufla forta si vointa, starneste ambitiile si are mereu ceva de demonstrat, de dovedit. Aduce competitii, rivalitati, ciocniri de interese sau batalii pentru definirea sferelor de influenta. Asadar, trebuie sa te pregatesti de lupta.

Cel mai bine ar fi ca lupta sa o pornesti chiar tu, cu conditia sa stabilesti clar dinainte ce reduta vrei sa cuceresti si sa-ti faci un plan de atac bine pus la punct. Cu Marte alaturi, poti avea mari victorii, dar asta numai daca stii sa-i canalizezi energia, daca nu te grabesti si nu te lasi prada impulsurilor de moment.

Deocamdata, decembrie 2013 iti aduce satisfactii in cariera si, se pare, niste bani in plus in buzunar.

Horoscop zodia Balanta, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

Cu Marte in Balanta, incepand din decembrie 2013 te vei simti mai in putere, vei avea mai multa vitalitate. Dar se poate sa resimti, deopotriva, o crestere a agitatiei, a nerabdarii si a nervozitati.

Luna decembrie 2013 comporta un risc crescut de incidente si accidente, asa ca ar fi bine sa eviti situatiile cu potential violent si conflictual.

Horoscop zodia Balanta, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fa sport! Este cea mai buna modalitate de a "arde" energiile negative ale lui Marte.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Balanta


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru zodia Balanta
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie