Horoscop Fecioara decembrie 2013


Zodia: Fecioara Luna: decembrie 2013
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Parcurgi o etapa speciala. Stapanul casei cuplului Fecioarei, Jupiter, se afla intr-o pozitie privilegiata pana in iulie 2014, pozitie ce promite Fecioarelor relatii implinite, in care romantismul fuzioneaza cu afectiunea si complicitatea.

Pe de alta parte, Venus, planeta iubirii, a intrat luna trecuta in casa dragostei si a senzualitatii Fecioarei, unde va petrece mult mai mult timp decat de obicei: pana pe 5 martie 2014.

Cu Venus in casa dragostei, instinctul erotic devine mai pronuntat, nevoile afective se amplifica, ai un aer mai sexy, starnesti mai usor atentia si dorintele, iar in calea ta se ivesc mai frecvent conjuncturi favorabile exprimarii amoroase.

Configuratiile astrale din decembrie 2013 incurajeaza, asadar, aparitia iubirii si pot conduce la imbogatirea vietii sexuale sau la imbunatatirea calitatii acesteia.

Totusi, ultima decada a lui decembrie 2013 (plus luna ianuarie 2014) ar putea aduce si unele evenimente neasteptate, poate chiar nedorite, din cauza ca Venus intra in miscare retrograda, ceea ce o face sa se comporte uneori aberant.

Horoscop zodia Fecioara, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Cel mai important eveniment al lunii decembrie 2013 este intrarea lui Marte in casa banilor Fecioarei. Acest tranzit are loc o data la doi ani, dar acum este ceva diferit: in loc sa traverseze zona in 5-6 saptamani ca de obicei, Marte va petrece aici aproape 8 luni (7 decembrie 2013 - 26 iulie 2014).

Marte fiind planeta actiunii, este de asteptat sa determine o dinamizare financiara in viata Fecioarelor. Cea mai fericita forma de manifestare a acestei dinamizari ar fi trezirea (accentuarea) spiritului de initiativa si adoptarea unor masuri energice in vederea cresterii veniturilor.

Dar Marte poate fi si repezit, impulsiv, lipsit de cumpatare, iar aceste defecte risca sa fie activate de opozitia cu Uranus, aflat tot pe axa financiara, si de aspectele distonante cu Jupiter si Pluto.

Riscul de paguba nu trebuie deloc neglijat, asa ca reflecteaza adanc inainte de a lua o decizie financiara si nu ezita sa te consulti cu specialisti in domeniu!

In ceea ce priveste cariera Fecioarelor, decembrie 2013 este in mod sigur o luna mai performanta si mai productiva decat precedenta.

Horoscop zodia Fecioara, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

Mercur, stapanul Fecioarei, a iesit din sfera influentei lui Saturn, in care s-a aflat in ultimele doua luni, asa ca tonusul general este mult mai bun acum, atat la nivel fizic, cat si psihologic.

Optimismul revine in forta, buna-dispozitie castiga teren.

Daca ai o problema de sanatate, decembrie 2013 iti poate aduce solutii.

Iti incarci bateriile acasa, intre cei dragi.

Horoscop zodia Fecioara, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Aloca mai mult timp familiei si treburilor domestice!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie