Horoscop Pesti decembrie 2013


Zodia: Pesti Luna: decembrie 2013
Pesti

Horoscop zodia Pesti, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Relatiile Pestilor se destind dupa 5 decembrie 2013, cand Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, intra in Sagetator.

Este o mare usurare, dupa ce timp de doua luni Mercur s-a aflat in zodia incordata a Scorpionului si mai mereu in preajma lui Saturn, ba, in plus, a mai fost un timp si retrograd.

Tranzitul lui Mercur in Scorpion pare sa fi generat destule frustrari si sa le fi adus multor Pesti complicatii in relatia cu omul de alaturi sau legate de el. Acum, insa, atmosfera se relaxeaza, devine optimista si infloritoare.

Mai mult, pe cer se mai produce un fenomen imbucurator: Jupiter, aflat in casa iubirii si a erotismului Pestilor, face un trigon exact cu Saturn. Semnificatia aspectului este legata de stabilitate, incredere si seriozitate si poate sta la baza unor decizii sentimentale intelepte, cu bataie pe termen lung.

Pe de alta parte, o eventuala idila care s-ar infiripa acum are sanse mari de durata.

In principiu, realizarile sentimentale ale Pestilor in decembrie 2013 pot avea legatura cu calatoriile, distantele, preocuparile intelectuale, culturale sau spirituale.

Horoscop zodia Pesti, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Decembrie 2013 este o luna cu frumoase perspective profesionale, fiindca prin casa carierei Pestilor trec Soarele si Mercur.

Soarele te plaseaza in centrul atentiei, iti intareste prestigiul si autoritatea si iti poate aduce laude, premii, aplauze. Mercur vine cu idei ingenioase si face sa te poti remarca prin iscusinta, discurs, scris sau demersuri intelectuale. Combinatia Soare-Mercur iti creeaza o imagine de persoana competenta si sigura pe sine.

Tot in decembrie 2013, stapanul zodiei tale, Jupiter, care pentru Pesti este si stapanul carierei, face un trigon perfect cu Saturn. Aspectul este minunat pentru stabilirea obiectivelor pe termen lung si pentru elaborarea strategiilor, poate sa conduca la luarea unor hotarari importante si poate initia o colaborare profesionala statornica, cu cineva de departe.

Pentru cei interesati de studii, de munca de cercetare sau conceptie, de editare sau de publicare, trigonul Jupiter-Saturn este de bun augur, incurajand desavarsirea si succesul.

Financiar, pasesti intr-o perioada care cere prudenta.

Horoscop zodia Pesti, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

In primele doua decade din decembrie 2013 nu se intrevede aparitia unor probleme medicale. Ai multa energie si o admirabila rezistenta la efort, iar cu moralul stai bine.

N-ar strica sa faci mai multa miscare: este benefica atat pentru tonifierea organismului, cat si pentru prevenirea acumularii unor kilograme suplimentare.

Ultima decada din decembrie 2013 ar putea aduce unele inconveniente legate de sanatate, mai ales sub forma unor pusee acute sau a unor accidentari.

Horoscop zodia Pesti, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Nu lua nicio decizie financiara sub imperiul impusului! Este mai intelept sa analizezi pe indelete, sa deliberezi.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Pesti


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru zodia Pesti
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie