Horoscop Rac decembrie 2013


Zodia: Rac Luna: decembrie 2013
Rac

Horoscop zodia Rac, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Cu Venus situat pe termen lung in casa relatiilor Racului, interesele sentimentale sunt, fireste, la ordinea zilei. Ai o mare sete de afectiune, tendintele romantice innascute iti sunt reactivate, simti nevoia sa imparti, sa impartasesti, sa te unesti.

Daca mai punem la socoteala energia plina de elan si tendintele aventuroase pe care ti le insufla Jupiter, aflat in Rac, este simplu de dedus ca dragostea poate izbucni oricand in viata ta in decembrie 2013.

Daca nu se pune problema unei noi iubiri (desi aceasta varianta n-ar trebui exclusa categoric), probabil ca te afli intr-o perioada cand cuplul trece in prim-plan, viata sociala se intensifica, ceilalti joaca un rol mai important decat de obicei, iar planurile tale pe termen scurt si mediu sunt structurate in functie de ceilalti.

Cu toate astea, esti departe de a avea niste certitudini, iar daca ai impresia ca lucrurile sunt stabile, sfarsitul de an s-ar putea sa probeze ca nu este chiar asa, fiindca pe 21 decembrie 2013 Venus incepe sa retrogradeze in casa cuplului Racului.

Horoscop zodia Rac, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Ultima luna din 2013 se anunta rodnica, satisfacatoare.

Prin casa muncii Racului trec Soarele (pana pe 21 decembrie 2013) si Mercur (pana pe 24 decembrie 2013). Soarele stimuleaza activitatea, aduce oportunitati de sporire a autoritatii sau de punere in valoare a calitatilor, in timp ce Mercur incurajeaza ideile noi, interesele intelectuale, schimburile informationale si economice, miscarea si comunicarea.

Tabloul este dinamic, perspectivele sunt promitatoare. Mai ales ca stapanul casei muncii Racului, Jupiter, este acum nu doar intr-o pozitie foarte puternica, dar si intr-o relatie de cooperare fecunda cu Saturn, care la randu-i impulsioneaza creativitatea, exprimarea, reprezentarea, promovarea.

Ca atare, in plan profesional luna decembrie 2013 te pune intr-o lumina foarte buna si este posibil sa te alegi cu o promovare sau macar cu recunoasteri si confirmari. Oricum, munca ta este apreciata, iar rasplata materiala nu se lasa asteptata.

Colaborarile sunt foarte importante pentru cariera, dar te poti astepta ca in curand (ianuarie 2014) sa dea unele rateuri.

Horoscop zodia Rac, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

Decembrie 2013 este o luna buna pentru preocuparile medicale, in care iti poti face un bilant de sanatate sau poti lua initiativa punerii la punct a unor probleme neglijate pana acum.

Primele doua decade din decembrie 2013 sunt favorabile pentru tratamente, cure, terapii diverse, precum si pentru preocuparile legate de igiena, stil de viata sau aspect fizic.

Horoscop zodia Rac, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fixeaza-ti obiectivele pentru 2014 si incepe sa te gandesti la strategii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Rac


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru zodia Rac
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie