Horoscop Scorpion decembrie 2013


Zodia: Scorpion Luna: decembrie 2013
Scorpion

Horoscop zodia Scorpion, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Ca la tango: un pas inainte, doi inapoi. Cam asa se misca relatiile Scorpionilor in decembrie 2013.

Se poate ca in prima parte a lunii sa nu apara prea multe probleme. Asta, la suprafata. Dar uita-te daca sub poleiala de normalitate n-au inceput cumva sa se adune mici detalii perturbatoare, vizavi de care adopti politica strutului.

Daca nu sunt lamurite si rezolvate la timp, aceste detalii suspecte tind sa genereze frustrari sau aversiuni care devin tot mai vizibile in partea a doua a lunii decembrie 2013.

Comunicarea este cheia! Comunicarea deschisa, binevoitoare, constructiva, lipsita de insinuari, reprosuri, acuze sau jigniri.

In rest, decembrie 2013 iti poate prilejui intalniri sau revederi semnificative in plan sentimental si nu este exclus sa-ti scoata in cale pe cineva care va conta foarte mult pentru tine in viitor.

Totusi, in ultima decada din decembrie 2013 asteapta-te ca situatiile sa nu decurga conform planului, ba chiar sa scape complet de sub control la un moment dat, fiindca Venus intra in miscare retrograda pe 21 decembrie 2013.

Horoscop zodia Scorpion, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Trigonul dintre Jupiter si Saturn iti usureaza calea si ar putea sa-ti aduca in decembrie 2013 o realizare frumoasa in studii sau intr-un demers legat de cercurile universitare, culturale, publicistice ori legislative.

De asemeni, calatoriile si colaborarile la distanta se pot dovedi profitabile, pline de succes.

Jupiter prezideaza si asupra casei banilor Scorpionului, tranzitata luna asta de Soare si de Mercur. Configuratia promite reusita financiara, o achizitie avantajoasa sau un castig suplimentar.

Insumand, decembrie 2013 este generos atat in planul recunoasterii, cat si in cel al finantelor. In spatele realizarilor, insa, sta multa truda. Nu-ti place sa te plangi, asa ca putina lume stie cat de greu iti este.

Oricum, de aici inainte va trebui sa te concentrezi doar pe ce este cel mai important si sa treci la o organizare stricta, fiindca stresul profesional e in crestere. Marte va fi luni de zile in opozitie cu Uranus din casa muncii Scorpionului, ceea ce vesteste multa agitatie si posibile conflicte si incidente la lucru.

Horoscop zodia Scorpion, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

Atentie, fiindca debuteaza o perioada de risc!

Marte intra pe 7 decembrie 2013 intr-una din casele sanatatii Scorpionului, unde va sta pana in iulie 2014. In cealalta casa a sanatatii se afla deja Uranus, pe termen lung.

Opozitia Marte-Uranus poate fi foarte nociva, mai ales pentru Scorpionii care iubesc senzatiile tari, se dedau la excese, isi forteaza limitele, nu se protejeaza, nu se menajeaza.

Ai grija de tine, fiindca bolile care apar acum sunt greu de tratat si pot avea consecinte pe termen lung!

Horoscop zodia Scorpion, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ingrijeste-ti trupul! Este cea mai pretioasa unealta de care dispui.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Scorpion


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru zodia Scorpion
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie