Horoscop Taur decembrie 2013


Zodia: Taur Luna: decembrie 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Probabil ca o sa rasufli cu usurare pe data de 5 decembrie 2013, cand Mercur paraseste casa relatiilor Taurului, de unde ti-a incurcat binisor treburile in ultimele 2 luni.

Cand pleaca, Mercur ia cu sine tensiunile si lasa in urma, probabil, niste lectii de viata bine invatate sau o decizie ferma, asumata in deplina cunostinta de cauza.

Daca tranzitul lui Mercur aflat in retrogradare nu a atacat direct cuplul, ci s-a rasfrant asupra perechii tale, atunci te vei bucura ca partenerul/partenera incepe sa-si regaseasca echilibrul, calmul si limpezimea mintii.

Lucrurile incearca sa se aseze, oarecum, dupa o perioada mai complicata. Nu pentru foarte multa vreme, insa.

Marte, stapanul casei cuplului Taurului, intra intr-o zona neprietenoasa, unde va sta un timp destul de indelungat, anuntand responsabilitati crescute, restrictii, crize, dar si o posibila idila (cam zbuciumata!) care pare sa aiba legatura cu munca sau cu locul de munca.

Pe de alta parte, Venus poate sa-ti aduca o relatie la distanta sau care iti largeste orizontul spiritual-cultural.

Horoscop zodia Taur, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Cariera si relatiile Taurului se impletesc, fie ca este vorba de asocieri, efort de echipa, studii sau cercetari comune, de influenta sentimentelor asupra alegerilor profesionale sau de un anume tip de sustinere din partea omului care-ti este alaturi in viata particulara.

Esti legat(a) de alti oameni printr-un manunchi de legaturi care uneori iti restrang libertatea de miscare, alteori te irita, dar fara de care nu poti inainta.

In decembrie 2013 comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, dupa o perioada destul de exasperanta de neintelegeri. Volumul de lucru sporeste, iar de acum incolo trebuie sa te astepti la luni bune de stres cauzat de urgente, situatii critice, conflicte, incidente sau accidente de munca.

Este recomandabil sa-ti faci strategii si planificari si sa fii cat se poate de disciplinat(a).

Prioritatile acestei ierni ar putea avea de-a face cu studiile, specializarile, publicarea sau editarea, eventual cu strainatatea sau calatoriile.

Situatia financiara a Taurului se limpezeste si pot aparea venituri suplimentare.

Horoscop zodia Taur, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

De acum si pana in iulie 2014, sanatatea Taurului trebuie tinuta sub o atenta observatie si trebuie sa te feresti de orice fel de excese sau imprudente care ti-ar putea-o pune in pericol.

Exercitiul fizic si activitatea sustinuta, dar bine coordonata, iti fac bine. La fel si un somn bun, o alimentatie echilibrata si folosirea diverselor proceduri de relaxare.

Horoscop zodia Taur, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Daca nu ti-ai facut controalele anuale de sanatate, in decembrie 2013 este un moment prielnic.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie