Horoscop Sagetator februarie 2012


Zodia: Sagetator Luna: februarie 2012
Sagetator

Horoscop zodia Sagetator, luna februarie 2012: Dragoste si cuplu

Iata o luna care promite! Incepand din data de 8 februarie 2012, Venus i se alatura lui Uranus, aflat deja in casa dragostei si a erotismului. Inclinatiile romantice si viata instinctuala se anima mult, facand posibile dorintele rascolitoare si aventurile pasionante.

Totul se scalda intr-un climat de incitare, de deschidere catre noi experiente, catre schimbare si progres. Nu este loc pentru monotonie, banalul nu are ce cauta acum in viata ta. Totul este scanteie, joc, provocare. Simturile sunt foarte vii, dar declicul se produce in minte iar, pentru a-si atinge implinirea, relatia are nevoie de comunicare si stimulare intelectuala.

Nu uita, insa, ca te afli intr-o perioada in care Nodul Sud al Lunii, situat in casa cuplului, face ca dragostea si casatoria sa ocupe un spatiu foarte generos in interesele tale, dar sa necesite si o abordare speciala, un comportament mai amabil, prevenitor si diplomat!

Horoscop zodia Sagetator, luna februarie 2012: Cariera si bani

Sub influenta lui Marte retrograd, casa carierei poate fi supusa unor evolutii neasteptate.

Este putin probabil ca lucrurile sa decurga conform planului. Ceva este prea mult sau prea putin, prea repede sau prea incet, prea agresiv sau prea lipsit de combativitate.

Exista mult potential, gratie lui Jupiter, care-ti pastoreste casa muncii. Numai ca este nevoie de scopuri clare, de o coordonare ferma a actiunii si de multa rabdare si disciplina pentru atingerea obiectivelor. Altfel, risti sa te bati cu morile de vant, sa intri in dispute perdante cu superiorii ori autoritatile sau sa comiti acte neinspirate, care pot aduce atingere imaginii.

Daca, insa, reusesti sa canalizezi constructiv imensa energie care iti inunda casele vocationale, poti face un mare salt inainte. Ai grija sa-ti evaluezi bine resursele si nu te implica in operatiuni care iti depasesc fortele!

Banii nu constituie o problema si, oricum, gloria este mult mai importanta acum.

Horoscop zodia Sagetator, luna februarie 2012: Sanatate si moral

Ai multa energie, o buna putere de recuperare si multa forta de munca.

Februarie 2012 este insa destul de solicitant si iti produce cantitati insemnate de stres. Un episod acut sau un alt incident de sanatate nu este exclus in prima jumatate a lunii.

In general, neplacerile isi au originea in propria imprudenta sau lipsa de masura.

Horoscop zodia Sagetator, luna februarie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Nu actiona decat in baza unei strategii bine gandite!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Sagetator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii februarie 2012 pentru zodia Sagetator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.


Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Banner numerologie