Horoscop Fecioara februarie 2013


Zodia: Fecioara Luna: februarie 2013
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna februarie 2013: Dragoste si cuplu

Ce perioada palpitanta! Mercur, stapanul Fecioarei, intra in casa cuplului Fecioarei unde va ramane mult mai mult timp decat de obicei (5 februarie - 14 aprilie 2013), reliefand viata de cuplu. Alaturi de Mercur se va afla dinamicul si pasionatul Marte, situat in casa cuplului Fecioarei intre 2 februarie si 12 martie 2013.

Tandemul Marte-Mercur este intreprinzator si va incerca, probabil, sa dea o forma concreta efluviilor romantice emanate de Neptun, care este situat pe termen lung (2012 - 2024) tot in casa cuplului Fecioarei. Visele amoroase pot deveni realitate pentru unele Fecioare, mai ales ca triada Mercur-Marte-Neptun este bine sustinuta de responsabilul Saturn.

Dar vor fi si Fecioare, deloc putine, la care realitatea se dizolva in iluzie, iar dinamismul poate deveni distructiv (exista si un aspect stresant de la Jupiter, care este chiar stapanul casei cuplului Fecioarei).

Comunicarea defectuoasa, impulsivitatea, lipsa de masura, ambiguitatea, minciuna, tradarea si imoralitatea sunt sanctionate sever.

Pot reveni in actualitate anumite persoane, subiecte sau conflicte din trecut.

Horoscop zodia Fecioara, luna februarie 2013: Cariera si bani

Aglomerarea si stresul de luna trecuta au ramas in urma. Februarie 2013 este mult mai relaxat in privinta responsabilitatilor.

Cu Venus in casa muncii Fecioarei, sarcinile sunt mai usoare, mai placute sau iti stimuleaza simtul estetic si inclinatiile artistice. Soarele, aflat tot in casa muncii Fecioarei, iti valorifica imaginea, prestigiul, abilitatile de lider si organizator.

Dar cea mai importanta trasatura astrala a lunii februarie 2013 este sansa deosebita pe care o aduce in cariera trigonul dintre Venus si Jupiter, un aspect care nu doar ca este benefic prin excelenta, dar se si produce in sectoare vocationale. Asa ca fii pe faza si valorifica oportunitatile, mai ales in prima parte a lunii!

Luna februarie 2013 este foarte vie la nivelul contractelor, al colaborarilor, al relatiilor cu clientii si cu ceilalti, la modul general. Poate fi productiva si-ti poate aduce contacte utile, dar - atentie! - poate fi marcata si de concurenta sau conflicte.

O buna informare, o strategie bine gandita si un timing potrivit favorizeaza succesul. Iar succesul in munca atrage banii.

Horoscop zodia Fecioara, luna februarie 2013: Forma fizica si moral

Desi agitata si stresanta, luna februarie 2013 nu pare sa puna probleme. Dimpotriva!

Soarele si Venus favorizeaza demersurile legate de sanatate, aduc solutii si excelente contacte in lumea medicala. In plus, Soarele si Venus privesc cu ochi buni initiativele legate de igiena, cosmetica, estetica.

Venus este insa cam prea atrasa de delicatesele culinare...

Horoscop zodia Fecioara, luna februarie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Exprima-te clar, asculta cu atentie, evita conflictele!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii februarie 2013 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie