Horoscop Balanță februarie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Februarie este, poate, cea mai favorabila luna din prima parte a anului 2014 (alta perioada binevoitoare va mai fi prin mai-iunie 2014).

Soarele si Mercur se afla in casa iubirii Balantei. Din aceasta pozitie, iti impulsioneaza inclinatiile romantice si forta sexuala si cauta sa armonizeze energiile impulsive ale lui Marte, aflat in Balanta, si pornirile turbulente ale lui Uranus, din casa cuplului Balantei, pe care le moduleaza pozitiv, prilejuindu-ti, astfel, multe satisfactii in viata sentimentala.

Pentru Balante, in februarie 2014 se creeaza ocazii propice aparitiei unui nou amor sau care aduc in atentie o poveste mai veche. Apar declaratii sau propuneri (indecente, dar delicioase), informatii pretioase pentru imbunatatirea performantelor erotice etc.

Comunicarea si informarea joaca un rol esential.

Unele aspecte ale vietii intime pot fi supuse unei analize detaliate.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Este mult de lucru si in februarie 2014, dar nu-i nimic, ai o gramada de energie si-ti place sa fii in miezul actiunii, asa ca da-i bataie!

Pe langa treburile curente si implicarea in noi initiative, se poate sa reapara in atentie anumite activitati care au fost pe agenda in trecut si fie nu s-au materializat, fie nu s-au finalizat la vremea respectiva.

Se mai poate ca o parte din indatoriri sa-ti ia timp mai mult sau sa ceara reveniri, revizuiri.

In prima jumatate a lunii februarie 2014 se pot produce diverse incurcaturi, legate mai ales de comunicare, documente, obiecte de birotica sau neatentie. De asemenea, este posibil sa te concentrezi putin mai greu.

In ceea ce priveste locuinta, sediul sau proprietatile Balantei, se produce o relaxare, o ameliorare.

Financiar, in februarie 2014 te descurci rezonabil, iar munca este profitabila mai ales in ultima parte a lunii.

În horoscopul carierei 2014 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Primele doua saptamani din februarie 2014 sunt cam delicate: Mercur incepe sa retrogradeze in preajma lui Neptun, in casa bolilor Balantei.

Configuratia se poate solda cu infectii respiratorii, intoxicatii, tulburari de concentrare, de memorie sau de atentie.

De asemenea, configuratia lunii februarie 2014 creeaza un teren propice altor boli si aduce Balantei un risc de erori medicale (diagnostice sau analize gresite etc).

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în februarie 2014

Exerseaza-ti talentele artistice si literare!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii februarie 2014 pentru Balanțe.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.