Horoscop Capricorn februarie 2014


Zodia: Capricorn Luna: februarie 2014
Capricorn

Horoscop zodia Capricorn, luna februarie 2014: Dragoste si cuplu

O luna foarte favorabila cuplului, poate cea mai favorabila din 2014!

Venus, planeta dragostei si a armoniei, si-a reluat mersul direct in Capricorn la sfarsitul lui ianuarie, incheind o etapa de complicatii, blocaje sau lipsa de eficienta.

Venus a intrat in Capricorn la inceputul lui noiembrie 2013 si a fost retrograda in ultima decada din decembrie si in ianuarie 2014. Perioada aceasta de trei luni, chiar daca nu a fost prea comoda, trebuie sa fi fost bogata in evenimente semnificative.

Acum se trag concluziile, se limpezesc apele si se porneste cu entuziasm mai departe. Venus iti poate oferi, in sfarsit, darurile ce-i stau in putere: iubire, distractii, buna dispozitie.

Cu Venus alaturi si cu Jupiter, Marele Benefic, situat in casa cuplului Capricornului, in februarie 2014 pentru tine nu exista o singura zi a indragostitilor, ci 28!

Horoscop zodia Capricorn, luna februarie 2014: Cariera si bani

Venus, stapana casei carierei Capricornului, si-a revenit din retrogradare, s-a lamurit cum stau lucrurile si stie ce are de facut. De acum, este instare sa-l ghideze pe energicul si ambitiosul Marte, aflat in casa carierei Capricornului, iar impreuna pot face treaba buna.

Asadar, ai obiectivele, ai strategiile si mai ramane de vazut doar cum te descurci cu detaliile. Iar aici s-ar putea sa fie unele probleme: Mercur, cel care se ocupa de obligatiile cotidiene, de modul si mediul de lucru, este retrograd intre 6 si 28 februarie 2014, semn ca trebuie sa muncesti cu atentie, ordonat si riguros, pentru a evita eventualele erori, posibile mai ales in prima jumatate a lunii.

Financiar, februarie 2014 poate aduce castiguri frumusele. Ai, insa, grija cum ii gestionezi in partea a doua a lunii si lasa tranzactiile importante pentru dupa 28 februarie 2014!

Horoscop zodia Capricorn, luna februarie 2014: Forma fizica si moral

Revenirea lui Venus din retrogradare aduce o crestere a optimismului si a bunei dispozitii. Dar nu garanteaza pastrarea sanatatii.

Din pacate, in februarie 2014 va fi retrograd Mercur, care este chiar stapanul casei bolilor Capricornului. Fereste-te mai ales de infectii, intoxicatii si accidentari, care se pot petrece fie la drum, fie prin folosirea neindemanatica a obiectelor.

Horoscop zodia Capricorn, luna februarie 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Fortifica-ti puterea de concentrare, rabdarea si disciplina!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Capricorn


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii februarie 2014 pentru zodia Capricorn
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie