Horoscop Capricorn februarie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

O luna foarte favorabila cuplului, poate cea mai favorabila din 2014!

Venus, planeta dragostei si a armoniei, si-a reluat mersul direct in Capricorn la sfarsitul lui ianuarie, incheind o etapa de complicatii, blocaje sau lipsa de eficienta.

Venus a intrat in Capricorn la inceputul lui noiembrie 2013 si a fost retrograda in ultima decada din decembrie si in ianuarie 2014. Perioada aceasta de trei luni, chiar daca nu a fost prea comoda, trebuie sa fi fost bogata in evenimente semnificative.

Acum se trag concluziile, se limpezesc apele si se porneste cu entuziasm mai departe. Venus iti poate oferi, in sfarsit, darurile ce-i stau in putere: iubire, distractii, buna dispozitie.

Cu Venus alaturi si cu Jupiter, Marele Benefic, situat in casa cuplului Capricornului, in februarie 2014 pentru tine nu exista o singura zi a indragostitilor, ci 28!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Venus, stapana casei carierei Capricornului, si-a revenit din retrogradare, s-a lamurit cum stau lucrurile si stie ce are de facut. De acum, este instare sa-l ghideze pe energicul si ambitiosul Marte, aflat in casa carierei Capricornului, iar impreuna pot face treaba buna.

Asadar, ai obiectivele, ai strategiile si mai ramane de vazut doar cum te descurci cu detaliile. Iar aici s-ar putea sa fie unele probleme: Mercur, cel care se ocupa de obligatiile cotidiene, de modul si mediul de lucru, este retrograd intre 6 si 28 februarie 2014, semn ca trebuie sa muncesti cu atentie, ordonat si riguros, pentru a evita eventualele erori, posibile mai ales in prima jumatate a lunii.

Financiar, februarie 2014 poate aduce castiguri frumusele. Ai, insa, grija cum ii gestionezi in partea a doua a lunii si lasa tranzactiile importante pentru dupa 28 februarie 2014!

În horoscopul carierei 2014 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Revenirea lui Venus din retrogradare aduce o crestere a optimismului si a bunei dispozitii. Dar nu garanteaza pastrarea sanatatii.

Din pacate, in februarie 2014 va fi retrograd Mercur, care este chiar stapanul casei bolilor Capricornului. Fereste-te mai ales de infectii, intoxicatii si accidentari, care se pot petrece fie la drum, fie prin folosirea neindemanatica a obiectelor.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în februarie 2014

Fortifica-ti puterea de concentrare, rabdarea si disciplina!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii februarie 2014 pentru Capricorni.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.