Horoscop Fecioară februarie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, se afla si in februarie 2014 intr-o pozitie privilegiata, din care vegheaza ca lucrurile sa mearga bine sau, daca se mai intampla cate un accident de parcurs, sa-ti furnizeze solutii sau alternative. Si exista o tendinta catre mai bine.

Odata cu reintrarea lui Venus in mers direct in casa iubirii Fecioarei, in februarie 2014 se produce o improspatare a entuziasmului romantic si a elanului sexual.

Cresc sansele amoroase: daca n-ai pereche, iti poti gasi mai usor una, iar daca ai... iti mai poti gasi una! Sau, evident, iti poti infrumuseta viata alaturi de perechea existenta deja.

Luna februarie 2014 este grozava pentru distractii in doi, de la petreceri si spectacole pana la vacante sau scurte escapade in afara localitatii.

Ultima decada este cea mai favorabila si poate gazdui un eveniment fericit.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Februarie 2014 s-ar putea sa nu fie o luna chiar atat de eficienta precum iti doresti. Sau s-ar putea sa fie mult mai solicitanta decat te-ai fi asteptat.

Mercur, stapanul Fecioarei si al casei carierei Fecioarei, va fi retrograd intre 6 si 28 februarie 2014 si, in cea mai mare parte a timpului, se va afla in casa muncii Fecioarei, unde deja se afla si Soarele. Ba, mai mult, si Mercur si Soarele vor fi in relatii neprietenoase cu Saturn.

Este nevoie de rabdare, fiindca se poate sa ai de-a face cu intarzieri, blocaje, complicatii neasteptate sau incurcaturi legate de comunicare si mijloace de comunicare, acte, documente, intelegeri, negocieri etc.

Unele lucruri nu vor iesi din prima si vor trebui reluate. Persevereaza si vei reusi! Catre sfarsitul lunii februarie 2014, situatia incepe sa se regleze.

Financiar, castigul creste, dar cumpatarea si prudenta sunt obligatorii.

În horoscopul carierei 2014 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Luna februarie 2014 este capricioasa, iar problemele de sanatate pot aparea pe nepusa masa.

Ca sa limitezi riscul de imbolnavire, trebuie sa duci o viata ordonata, sa te ingrijesti si sa te odihnesti suficient.

Nu te expune frigului, umezelii, contagiunilor sau noxelor, ai grija in deplasari! Este bine sa-ti protejezi mai ales sistemul respirator, sistemul nervos si sistemul cardio-vascular.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în februarie 2014

Lasa deciziile profesionale importante pentru finele lunii!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii februarie 2014 pentru Fecioare.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.