Horoscop Leu ianuarie 2013


Zodia: Leu Luna: ianuarie 2013
Leu

Horoscop zodia Leu, luna ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

Traversezi o luna mixta, cu rele si bune.

Marte in casa cuplului Leului iti stimuleaza interesul pentru relatii, te indeamna sa actionezi, sa demarezi operatiunile de cucerire. Este dinamic, arzator si plin de dorinte, putand crea momente de pasiune speciale.

Sub influenta lui Marte in casa cuplului se nasc, insa, si impulsivitatea, nerabdarea si lipsa de diplomatie. Si cum Marte se afla in aspect disonant cu Saturn, pornirile negative pe care le genereaza pot sa duca la neintelegeri, certuri, agresiuni si rupturi. Conflictele pot avea ca punct de pornire casa, proprietatile, parintii, familia sau fantomele trecutului.

Exista multa duritate si o mare lipsa de flexibilitate in aceasta combinatie planetara cu tendinte radicale, care poate declansa situatii dramatice, cu urmari greu de reparat. Stapaneste-ti emotiile si judeca rational!

In unele cazuri, se poate ca partenerul sa aiba necazuri sau cuplul sa fie incercat din exterior.

Ultima decada din ianuarie 2013 este mult mai relaxata, promitand solutii si impliniri.

Horoscop zodia Leu, luna ianuarie 2013: Cariera si bani

Ianuarie 2013 este o luna aglomerata, activa, productiva, care iti pune bine in valoare competentele profesionale. Sarcinile pe care le ai de indeplinit fac apel la capacitatile tale creative, la inteligenta, la competenta si la capacitatea de comunicare, la spiritul de organizare si comanda, dar si la farmecul tau personal si la capacitatea de a intretine relatii.

Daca in ceea ce priveste primele aptitudini enumerate nu incape indoiala cu privire la buna lor gestionare, lucrurile nu stau la fel de bine in privinta capacitatii de a intretine relatii. Parteneriatele de lucru si de afaceri sunt punctul fragil al lunii ianuarie 2013, mai ales in primele doua decade.

Interactiunile sunt problematice, partenerii sunt dificili, gradul tau de toleranta este foarte scazut. Primesti provocari si te grabesti sa le raspunzi. Unele colaborari bune se pot deteriora, altele, care aveau deja probleme, se pot rupe. Contractele si legaturile contractuale iti pot cauza neplaceri, daca nu iei masuri de prevenire.

Financiar, ultima decada din ianuarie 2013 aduce o deblocare, o redresare sau o inflorire.

Horoscop zodia Leu, luna ianuarie 2013: Sanatate si moral

Sanatatea ramane in continuare in atentie in luna ianuarie 2013.

Este o perioada buna pentru investigatii si tratamente, dar si pentru intreprinderea unor demersuri privind igiena de viata. Ingrijirile corporale si cosmetice sunt binevenite.

Apara-te insa de stres si fereste-te de conjuncturile cu potential agresiv, violent, conflictual!

Horoscop zodia Leu, luna ianuarie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ai rabdare sa asculti si sa explici! Incearca sa te pui si in pielea celuilalt.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii ianuarie 2013 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie