Horoscop Scorpion ianuarie 2013


Zodia: Scorpion Luna: ianuarie 2013
Scorpion

Horoscop zodia Scorpion, luna ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

O perioada interesanta, plina de freamat si miscare, care poate sa aduca noutati. Venus, planeta iubirii (si stapana casei cuplului Scorpionilor), se afla intr-o pozitie din care promoveaza conversatiile, schimburile de mesaje, drumurile si intalnirile.

Discutiile sunt profunde sau semnificative, vestile sunt relevante. In ianuarie 2013 poti cunoaste persoane speciale, care vor avea ulterior impact asupra vietii tale relationale: pe cineva de care te vei indragosti, sau care iti va prezenta un potential partener, sau care iti va da informatii utile pentru relatii etc.

Tot acum, este foarte posibil sa calatoresti impreuna cu omul drag, sa studiezi impreuna cu el sau sa impartasiti un alt fel de activitate intelectuala. In cuplu exista multa comunicare: se fac planuri, se fac socoteli, se schimba pareri.

Este posibil ca uneori sa intervina si episoade mai tensionate, cand fiecare isi sustine punctul de vedere cu indarjire. Putin mai multa deschidere fata de opiniile celuilalt ar fi binevenita.

Horoscop zodia Scorpion, luna ianuarie 2013: Cariera si bani

Vioiciune si spirit intreprinzator. Incepi anul 2013 cu o multime de idei in minte, cu fel de fel de proiecte si cu decizia de a rezolva problemele pe care n-ai putut sa le rezolvi anterior.

Faci demersuri, stabilesti intrevederi, pui tara la cale, negociezi, decizi. In aer pluteste un freamat innoitor. Ceva se improspateaza in mediul sau metodele de lucru, poate si in zona colaborarilor.

In ianuarie 2013, o buna parte din energie si initiativa se consuma in chestiunile legate de familie, locuinta, proprietati, sedii. Sunt domenii care ar putea sa-ti puna rabdarea la incercare, domenii in care se ivesc piedici, complicatii, intarzieri, contratimpi, nesanse. Lucrurile se rezolva cu calm, adaptandu-te la situatii.

Ultima decada din luna ianuarie 2013 vine cu rezolvari si oportunitati: un eveniment domestic fericit, o investitie imobiliara, achizitionarea unui bun de folosinta indelungata etc.

Ultima parte a lunii este favorabila si din punct de vedere financiar: aduce o solutie, o deblocare, o clarificare.

Horoscop zodia Scorpion, luna ianuarie 2013: Sanatate si moral

Stres si oboseala. Uneori, descurajare. Acestea pot fi efectele careului dintre Marte si Saturn, care ataca puncte sensibile din horoscopul Scorpionului.

Rezistenta fizica este scazuta in ianuarie 2013. Este cazul sa te odihnesti, sa incerci sa te relaxezi si sa cauti metode de sporire a imunitatii.

O vizita la stomatolog ar putea fi binevenita.

Horoscop zodia Scorpion, luna ianuarie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fii tare, dar fereste-te de rigiditate!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Scorpion


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii ianuarie 2013 pentru zodia Scorpion
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie