Horoscop Balanta ianuarie 2014


Zodia: Balanta Luna: ianuarie 2014
Balanta

Horoscop zodia Balanta, luna ianuarie 2014: Dragoste si cuplu

Pasionatul si agresivul Marte este situat in Balanta, in opozitie cu explozivul Uranus, aflat in casa cuplului Balantei, astfel incat axa "tu-eu" este supraincarcata.

Stapanii celor doua sectoare sunt Venus, stapana Balantei, si (din nou!) Marte, stapanul casei cuplului Balantei, si sunt si ei pe pozitii de atac si pot declansa oricand ostilitatile. Asa ca in ianuarie 2014 este rost de conflict.

Se poate sa ai de furca in alt gen de relatii sociale, nu neaparat in relatia de cuplu. Dar riscul ca tensiunile sa se descarce asupra relatiei de cuplu este foarte mare.

Pui totul la suflet si reactionezi la cel mai mic stimul, iar perechea ta se poate sa aiba ea insasi un comportament provocator sau impulsiv.

Pe tot parcursul lunii ianuarie 2014, este de dorit sa va uniti fortele in directia unui scop comun, sa luptati umar la umar pentru a obtine ceva impreuna. Astfel, veti "arde" excesul de energii distonante.

Horoscop zodia Balanta, luna ianuarie 2014: Cariera si bani

Interactiunile cu ceilalti (asocieri, colaborari, relatii cu clientii, concurenta etc.) sunt stimulate si stimulante pentru Balante pe tot parcursul lunii ianuarie 2014.

Dorinta de a avea performante mai bune, de a te extinde si a te impune, te motiveaza din plin. Interesul financiar este alert (si nevoile, de altfel, par sa fie mai mari).

Cu alte cuvinte, in ianuarie 2014 esti in priza cum n-ai mai fost de mult. Sau poate cum nu ai fost niciodata.

Ai ocazia sa progresezi spectaculos, dar trebuie sa lupti, sa te zbati, sa faci fata unor situatii neprevazute, sa depui eforturi mari, foarte mari.

Te confrunti cu mult stres si cu un context incordat, predispus la conflicte. Armonia pe care incerci de obicei sa o construiesti si sa o mentii este in pericol sa se faca farame.

Ia-o usor, stabileste-ti prioritatile, planifica, gandeste la rece, nu te pripi! Daca iti pastrezi calmul, vei iesi invingator.

Horoscop zodia Balanta, luna ianuarie 2014: Forma fizica si moral

Grijile multe, agitatia, odihna insuficienta si, mai ales, ambianta predispusa la conflict le pot consuma foarte mult pe Balante in ianuarie 2014.

Esti sub presiune si ai nevoie de o supapa prin care sa elimini surplusul, pentru a nu exploda (boli acute, raniri, accidente).

Fa sport, danseaza, fa masaj, fa sex, implica-te in actiuni viguroase dar care nu au potential riscant sau violent!

Pazeste-te, ai grija de tine!

Horoscop zodia Balanta, luna ianuarie 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Terenul este minat, paseste cu multa atentie!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Balanta


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru zodia Balanta
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie