Horoscop Capricorn ianuarie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Relatiile sentimentale sunt in fruntea listei de prioritati a Capricornului in ianuarie 2014.

Nici nu se putea altfel: Venus, planeta dragostei si a cuplului Capricornului, se afla chiar in Capricorn, iar in casa cuplului Capricornului se afla Jupiter, lacom, entuziast si aventuros, sporind considerabil nevoia de a fi iubit(a), de a impartasi, de a descoperi noi orizonturi in doi.

Si nu numai ca inclinatiile tale amoroase devin mai evidente, dar creste si interesul erotic pe care il starnesti.

Iubirea pluteste in aer, dar cerul nu este mereu senin. Venus este retrograda si primeste, ca si Jupiter, aspecte stresante. Luna ianuarie 2014 poate fi plina de capricii si intorsaturi neasteptate. Sau poate ca trebuie sa lupti pentru a obtine ceea ce vrei.

La nevoie, un prieten mai in varsta iti poate da o mana de ajutor.

Zilele de 15 si 16 ianuarie 2014 ar putea avea o semnificatie speciala.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Esti pe baricade. Stii ce vrei si esti dispus(a) sa faci tot ce este necesar pentru a-ti atinge telul. In ianuarie 2014 ai ceva de dovedit, vrei sa avansezi, sa te impui, sa te clasezi pe podium.

Nu trebuie insa sa te pripesti si nici sa zici "hop" pana n-ai sarit gardul. S-ar putea sa fie nevoie sa insisti sau sa revii ulterior asupra unor decizii.

Este posibil sa ai unele ezitari, mai ales daca interesele profesionale se intersecteaza cu cele sentimentale, iar problemele de suflet ar putea avea prioritate.

Colaborarile si aliantele au o mare importanta in ianuarie 2014. Desi prin structura Capricornul este un solitar, acum este vremea cand are mult mai mult de castigat daca lucreaza in echipa. Disciplina si diplomatia sunt foarte necesare.

Financiar, in ianuarie 2014 este posibil sa existe unele fluctuatii. Banii vin din activitati intelectuale, informatie, scris sau vorbit.

În horoscopul carierei 2014 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Un interes mai accentuat pentru sfera medicala poate sa apara in prima decada a lunii ianuarie 2014, chiar daca este doar pentru a pune la punct anumite probleme.

In decadele a doua si a treia s-ar putea sa cheltuiesti in plus pentru sanatate sau pentru felul in care arati.

Marea ta problema este incordarea, iar ianuarie 2014 ar fi o perioada buna pentru a invata sa te relaxezi.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în ianuarie 2014

Nu ezita sa ceri sprijinul celorlalti! Vor fi bucurosi sa ti-l acorde.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru Capricorni.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.