Horoscop Fecioară ianuarie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Prezenta lui Venus in casa iubirii Fecioarei anunta, de obicei, noroc si fericire in viata sentimentala. Venus in casa dragostei amplifica bucuria de a trai si pofta de distractii si aduce conjuncturi favorabile.

Emotiile sunt mai vii, senzualitatea este mai puternica, iar trairile amoroase se exprima intr-o ambianta relaxata, lipsita de griji si de restrictii.

Totusi, faptul ca Venus este retrograda si in aspect ostil cu alte planete poate sa aduca unele perturbari. Astfel, se poate sa apara o atractie catre persoane de moralitate indoielnica sau catre aventuri pasagere, lipsite de profunzime si, in general, o tendinta de a cauta placerea, satisfacerea simturilor intr-o maniera primara, fara a tine cont de riscurile privind compromiterea reputatiei sau chiar a sanatatii.

Adesea, relatiile care se deruleaza sub astfel de tranzite pot fi costisitoare financiar.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Ianuarie 2014 este productiv in plan profesional.

In prima decada, Mercur, care este stapanul Fecioarei dar guverneaza si casa carierei Fecioarei, iti aduce forta creativa, motivare si putere de concentrare. Activitatea poate sa fie insa insotita de dificultati si stres.

Din 11 ianuarie 2014, Mercur intra chiar in casa muncii Fecioarei si este mai bine aspectat, ceea ce conduce la o mai buna eficienta.

In ultima decada, lui Venus i se alatura si Soarele, astfel incat se multiplica sansele de a te face remarcat(a), de a avea mai multa autonomie profesionala, de a-ti putea administra treburile in mod rentabil si de a atinge succesul.

Zona financiara a Fecioarei este sub presiune pe tot parcursul lunii ianuarie 2014 si se poate sa apara cheltuieli suplimentare, ba chiar si pierderi, daca nu-ti pastrezi rabdarea si capul limpede.

Castigi mai bine din munca in partea a doua a lunii.

În horoscopul carierei 2014 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Este posibil ca Fecioarele sa manifeste un interes mai pronuntat pentru sanatate in ianuarie 2014, dar nu neaparat din cauza aparitiei vreunei boli.

Ianuarie 2014 ar fi, de exemplu, o luna potrivita pentru analize, controale, investigatii si tratamente, eventual pentru luarea unor masuri in privinta stilului si a igienei de viata. Cea mai buna perioada este a doua decada.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în ianuarie 2014

Nu exagera cu cheltuielile pentru distractii si placeri!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru Fecioare.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.