Horoscop Rac ianuarie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Nu mai putin de patru planete isi dau intalnire in ianuarie 2014 in casa cuplului Racului: Pluto, Soarele, Mercur si Venus (planeta iubirii)!

Asadar, este rost de actiune. Aglomerarile planetare se lasa intotdeauna cu evenimente.

Dar Venus este retrograda, iar cvartetul Pluto-Soare-Mercur-Venus se afla in termeni ostili cu turbulentii Marte si Uranus, dar si cu Jupiter, cel lipsit de masura.

In prima parte a lunii ianuarie 2014 lucrurile pot sa se precipite, iar daca nu ai grija, pot sa ia intorsaturi neasteptate si poate chiar neplacute.

Din fericire, stapanul casei cuplului Racului, Saturn, este ferm pe pozitie si va reinstaura la un moment dat ordinea. Dar pana atunci treci prin ceva emotii. Nu toate neplacute, de altfel.

Configuratia astrala a acestei perioade poate sa rascoleasca trecutul si sa-ti scoata in cale o fosta iubire. Apoi, intamplarile din ianuarie 2014 sunt pline de semnificatii pentru Raci si te vor conduce catre anumite concluzii.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Racului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Cariera este si ea importanta in ianuarie 2014. Cu stapanul casei muncii Racului aflat chiar in Rac si cu Uranus in casa carierei Racului, ai planuri mari si probabil ca intentionezi sa faci anumite schimbari in plan profesional.

Daca nu te-ai gandit inca sa faci astfel de schimbari, ar fi bine sa te gandesti, fiindca altfel s-ar putea ca evenimentele sa ti-o ia inainte si sa te prinda pe picior gresit.

Marcajul relational foarte puternic se poate traduce printr-o reliefare a importantei colaborarilor si asocierilor.

Totusi, daca in ianuarie 2014 apar propuneri de noi contracte sau parteneriate, nu-ti face mari iluzii! Chiar daca se vor incheia si iti vor aduce unele avantaje, este de asteptat sa devina stresante si sa nu dureze prea mult timp; fac exceptie contractele si parteneriatele care reiau niste intentii mai vechi, intrerupte sau abandonate la vremea respectiva.

În horoscopul carierei 2014 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Ianuarie 2014 aduce Racilor agitatie multa, stres si incapacitate de relaxare, la care se adauga tendinta de a reactiona disproportionat in anumite situatii.

Se mai poate sa te consume un conflict de familie sau unele probleme legate de locuinta sau proprietati.

In plus, se pare ca acasa exista un disconfort (zgomot, defectiuni, reparatii etc.) care iti tulbura si mai mult tihna.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în ianuarie 2014

Ti-ar prinde bine o iesire sau chiar un voiaj mai lung, dar abia in ultima parte a lunii ianuarie 2014.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru Raci.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.