Horoscop Gemeni iulie 2013


Zodia: Gemeni Luna: iulie 2013
Gemeni

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Marte ramane in Gemeni pana pe 13 iulie 2013, ceea ce face ca prima parte a lunii sa fie mai aprinsa, mai patimasa, mai intensa.

Marte este planeta dorintei si a sexualitatii, asadar impulsurile lui sunt mai mult fizice decat afective. Dar este, deopotriva, planeta curajului si a actiunii, deci te poti bizui pe forta sa, daca vrei sa preiei initiativa sau sa pornesti o campanie de cucerire.

Pe de alta parte, Venus, planeta iubirii si a armoniei, se afla pana pe 22 iulie 2013 in casa comunicarii si a miscarii Gemenilor. Este o perioada care faciliteaza exprimarea sentimentelor, schimbul de idei si impresii si care incurajeaza circulatia mesajelor romantice. Este timpul perfect pentru plimbari in doi sau scurte excursii prin imprejurimi, dar si pentru un drum pe care sa-l faci in directia in care te trag ratiunile inimii.

Se recomanda o atitudine ceva mai prudenta in perioada 13-25 iulie 2013, cand alaturarea dintre stapanul casei cuplului Gemenilor si Marte poate da nastere unor scene fierbinti, dar poate aduce si certuri sau alte turbulente.

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Cariera si bani

Prima parte a lunii iulie 2013 se caracterizeaza prin eficienta si spirit intreprinzator. Nu stai prea mult pe ganduri, nu pierzi vremea cu vorbe, ci treci rapid la actiune. Acum poti recupera ramanerile in urma si poti lua chiar un avans considerabil, daca ai instincte bune si teluri precise.

Si partea a doua a lunii iulie 2013 este dinamica, si se poate sa aduca unele oportunitati profesionale nesperate. Nu ar fi de mirare sa te pomenesti ca-ti reuseste ceva de la care iti luasesi gandul sau ca incepi sa culegi roadele unor eforturi care te-au stors de puteri in ultima vreme.

Oricum, se misca ceva din loc. Ba, mai mult, apar si efecte concrete: banii incep sa zornaie in buzunar. Iar daca nu zornaie inca, clinchetul lor incepe sa se auda din ce in ce mai aproape si mai tare. Asta din cauza ca planeta care guverneaza cariera Gemenilor a intrat in casa finantelor Gemenilor, unde va sta un an de zile. Iar in prima parte a acestui interval face un frumos triunghi cu Saturn si Neptun, care sunt plasati in semne fertile si case vocationale. Succesul bate la usa!

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Agitatie multa, mai ales in prima parte a lunii iulie 2013. Marte, situat in Gemeni, aduce energie, dar si impulsivitate, imprudenta, risc de raniri, accidentari, inflamatii sau infectii.

In plus, fiindca stapanul tau, Mercur, este retrograd, poti avea uneori senzatia unor blocaje, stangacii sau nesicronizari.

Situatia se amelioreaza in partea a doua a lunii iulie 2013.

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Lasa operatiunile financiare importante pentru ultima parte a lunii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Gemeni


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iulie 2013 pentru zodia Gemeni
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie