Horoscop Taur iulie 2013


Zodia: Taur Luna: iulie 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Din capul locului trebuie spus ca intrarea lui Jupiter in Rac la sfarsitul lunii trecute te avantajeaza pe multe planuri, inclusiv relational.

Marele Benefic face un trigon stabilizant si protector cu Saturn, aflat in casa cuplului Taurului. Acest trigon are o actiune favorabila timp de multe luni de acum inainte: te poti astepta la lucruri bune, iar daca o fi sa se mai intample si din cele rele, sa stii ca sunt minore si nu dureaza.

In prima parte a lunii iulie 2013 tendintele nu sunt din cale-afara de romantice. Preocuparile cuplului se indreapta catre finante, investitii, achizitii sau, pur si simplu, fiecare este ocupat cu ale sale, iar timpul petrecut impreuna se reduce.

Comunicarea este marea piatra de incercare a relatiilor Taurului. Exista unele perturbari, o predispozitie catre confuzii sau neintelegeri, care pot afecta toate relatiile, deci si pe cele de cuplu. Este important sa spui clar, dar cu tact, ce ai de spus, sa-l asculti cu atentie pe celalalt si sa judeci situatiile in mod obiectiv.

Partea a doua a lunii iulie 2013 este mult mai entuziasta. Conjunctia pe care o formeaza stapanul casei cuplului Taurului cu Jupiter este de bun augur si promite realizari si intamplari fericite.

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Cariera si bani

O perioada excelenta pentru demersuri. Prima parte a lunii iulie 2013 este buna mai ales pentru demersurile care au fost indelung gandite in prealabil, care pun in practica intentii mai vechi ori readuc in atentie initiative abandonate sau intrerupte in trecut.

Intervalul este potrivit pentru a recapitula, a revedea, a reajusta, a corecta etc.

In partea a doua a lunii iulie 2013 accentul cade pe idei noi si ambitioase, planuri de anvergura, curajoase, iar tendinta catre actiune se intensifica.

In linii mari, partea a doua a lunii este mai recomandata pentru a demara activitati importante decat prima. Tot atunci se pot ivi noi oportunitati de colaborare. Capacitatea de negociere creste considerabil, iar puterea de convingere este la apogeu.

Intrarea lui Jupiter in Rac (petrecuta la finele lunii trecute) aduce Taurului perspectiva unui an excelent pentru informare, invatare si preocupari intelectuale.

Din punct de vedere financiar, motivatiile sunt mai puternice si dinamica este mai vie in prima parte a lunii iulie 2013, cand pot aparea atat castiguri suplimentare, cat si cheltuieli sporite.

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Cu Jupiter in casa mintii Taurului, este de asteptat ca moralul sa se situeze la inaltime pentru multa vreme de aici inainte.

Optimismul si viziunea constructiva au efecte benefice asupra tonusului general si, bineinteles, asupra celui fizic.

Totusi, incearca sa o iei mai usor in prima parte a lunii iulie 2013, care poate fi problematica pentru sanatate!

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Atentie ce semnezi si ce afirmatii faci!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iulie 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie