Horoscop Balanță iulie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Primele doua decade din iulie 2014 sunt foarte animate si pot sa-ti furnizeze unele momente minunate, dar si momente care iti pun nervii la incercare. Marte, stapanul casei cuplului Balantei, face un tandru trigon cu Venus, planeta iubirii si a armoniei, dar face si un careu exploziv cu Soarele.

Luna iulie 2014 este, oricum, foarte importanta pentru viata ta sentimentala.

Mai intai, fiindca Venus tranziteaza cea mai inalta portiune din horoscop, celebrand astfel dragostea.

Apoi, fiindca Marte se afla chiar in Balanta, scotand relatiile in prim-plan. Nu e ceva nou, lucrul acesta se intampla din decembrie, dar, desi Marte in Balanta subliniaza sfera parteneriala, nu o face intotdeauna in mod placut.

Vestea buna este ca pe 28 iulie 2014 Marte pleaca, in sfarsit, din Balanta. Prin urmare, presiunea scade, se aplaneaza unele dispute, iar relatiile se armonizeaza.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

O perioada plina de impliniri!

Soarele se afla in casa carierei Balantei pana la 23 iulie 2014, iar Mercur si Venus vor traversa si ei aceeasi casa, in partea a doua a lunii. Intre 19 si 22 iulie, vor fi toti trei in aceasta zona de succes!

Luna iulie 2014 te pune excelent in valoare, iar realizarile vin mai ales din activitati cultural-intelectuale, au legatura cu drumurile sau distantele si sunt marcate de relatii.

Initiativele sau deciziile Balantelor sunt influentate de partener/partenera, de colaboratori sau de asociatilor, ori sunt propulsate de relatiile sociale.

Pe 16 iulie 2014 Jupiter intra in casa protectiei si a sustinatorilor Balantei, unde va sta timp de un an, aducandu-ti popularitate, sprijin si sansa, mai ales in actiunile de grup sau care au de-a face cu publicul, auditoriul.

Partea a doua a lunii iulie 2014 este mai banoasa decat prima.

În horoscopul carierei 2014 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Esti intr-o forma buna si vei fi intr-una si mai buna. Crucea cardinala care ti-a adus mult stres in ultimele luni, se destrama treptat.

Pe 16 iulie 2014 Jupiter intra in Leu, devenind un aliat al Balantelor, inclusiv in plan fizic.

Si, bucurie mare, pe 28 iule Marte paraseste zodia Balantei, care isi recapata, astfel, armonia, pacea si echilibrul.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în iulie 2014

Vorbeste in public, prezinta-ti proiectele, cauta sustinatori!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii iulie 2014 pentru Balanțe.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.