Horoscop Leu iunie 2012


Zodia: Leu Luna: iunie 2012
Leu

Horoscop zodia Leu, luna iunie 2012: Dragoste si cuplu

Luna iunie 2012 este excelenta pentru dragoste si distractii.

Nu te astepta la pasiuni arzatoare sau romantisme lacrimogene. Asteapta-te mai degraba la flirt, aventuri lejere sau la ghidusii nascute din curiozitate si complicitate. Totul trebuie sa fie liber, vesel si flexibil.

Factorul care atrage, uneste si armonizeaza este comunicarea. In iunie 2012, cel mai eficient afrodisiac este secretat in creier. Impulsul sexual exista, bineinteles, si este destul de puternic. Dar "comutatorul" se afla in partea superioara a trupului.

Ocaziile de a intalni persoana potrivita nu lipsesc, pentru ca luna iunie 2012 promite o viata sociala bogata, cu participari la evenimente colective.

Un aer de prospetime se simte si daca ai deja o relatie mai veche. Pluteste in aer o adiere care revigoreaza, binedispune.

Singurul subiect care ar putea sa genereze unele tensiuni in iunie 2012 este cel financiar. Sau poate ca amorurile si distractiile devin cam costisitoare.

Horoscop zodia Leu, luna iunie 2012: Cariera si bani

Iunie 2012 iti deschide pofta pentru proiecte grandioase, pentru intreprinderi de anvergura si te ajuta sa-ti promovezi obiectivele cu succes.

Jupiter intra in Gemeni, iar asta inseamna ca timp de un an de zile vei avea o anume usurinta in a gasi sustinatori, protectori - pe scurt, resursele necesare implinirii viselor.

Perioada actuala pune accentul pe munca de echipa sau pe implicarea in activitatile unui grup de persoane care au aceleasi aspiratii sau interese (asociatie, fundatie, confrerie, partid politic etc.). In aceasta zona apar implinirile, dar tot aici se pot naste si complicatiile, mai ales daca este vorba de bani.

Finantele sunt si in luna iunie 2012 un subiect care te mobilizeaza, iti consuma energia si, uneori, nervii. Cu Marte pe ultima suta de metri in casa banilor Leului, dupa un maraton care a durat mai multe luni, probabil ca ai momente in care ti-ai dori sa traiesti in comuna primitiva.

Horoscop zodia Leu, luna iunie 2012: Sanatate si moral

Esti in forma pe tot parcursul lunii iunie 2012. Ai o buna vitalitate, iar cu moralul esti la inaltime. Sau, oricum, optimismul e in crestere fata de ultima vreme.

Totusi, nu te suprasolicita, fiindca sistemul nervos nu rezista grozav la uzura! Odihneste-te suficient si nu exagera cu bautura, cafeaua sau tigarile.

Ar fi grozav daca ai merge mai mult pe jos.

Horoscop zodia Leu, luna iunie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Fa-ti prieteni noi, dar nu amesteca prietenia cu banii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iunie 2012 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie