Horoscop Scorpion iunie 2012


Zodia: Scorpion Luna: iunie 2012
Scorpion

Horoscop zodia Scorpion, luna iunie 2012: Dragoste si cuplu

Cu stapana casei cuplului retrograda si situata intr-o zona mai... "tenebroasa" a horoscopului, probabil ca in iunie 2012 iti faci destule griji cu privire la dragoste sau la mariaj.

Este posibil ca lucrurile sa aiba o evolutie neobisnuita sau sa se miste foarte greu. Blocajele nu sunt excluse si nici posibilele obstacole care vin din exterior, fara a-i implica pe vreunul dintre parteneri.

Totusi, daca situatia nu este grozava, poate ca ar trebui sa incerci sa-ti schimbi putin atitudinea. Daca te framanti mereu, despici firul in patru si vezi mai mult partea goala a paharului, probabil ca nu esti cea mai placuta companie pentru omul de alaturi.

Este de asteptat ca spre sfarsitul lunii iunie 2012, odata ce Venus isi reia mersul direct, atmosfera sa se mai relaxeze.

Pana atunci, in prima decada a lunii iunie 2012 profita de prezenta lui Jupiter in casa cuplului pentru a te deschide mai mult catre celalalt, pentru a comunica, a impartasi!

Horoscop zodia Scorpion, luna iunie 2012: Cariera si bani

Luna iunie 2012 pare sa aiba importante conotatii financiare. Este posibil sa te implici mai activ in afaceri, sa faci anumite tranzactii importante, sa investesti, sa interactionezi mai energic cu bancile, cu asigurarile sau cu fiscul.

Cu Soarele si cu Venus retrograda in casa a opta, se mai poate ca pe agenda lunii iunie 2012 sa se afle recuperarea unor bunuri, o mostenire sau chestiuni legate de banii altor persoane: parteneri de cuplu sau de afaceri, colaboratori s.a.

Indiferent de situatie, este bine sa nu iti asumi riscuri si sa actionezi cu multa diplomatie. Sub astfel de tranzite se intampla destul de frecvent sa apara conflicte, pagube sau alte neplaceri. Atentie mai ales daca sunt implicati prieteni sau reprezentanti ai unui grup de persoane!

Ai succes in preocuparile legate de psihologie, investigatii, cercetare, studii ezoterice.

Horoscop zodia Scorpion, luna iunie 2012: Sanatate si moral

In luna iunie 2012 te bucuri de o oarecare rezistenta fizica (desi s-ar fi putut si mai bine), insa cu moralul nu pari sa te mandresti prea tare.

Ai tendinta de a-ti face prea multe probleme si de a da amploare unor maruntisuri lipsite de importanta.

Cauta sa te relaxezi: iesi la aer, fa sport, asculta muzica, du-te la masaj, apeleaza la reflexoterapie sau aromaterapie!

Horoscop zodia Scorpion, luna iunie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Tempereaza-ti spiritul critic!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Scorpion


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iunie 2012 pentru zodia Scorpion
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie