Horoscop Fecioara iunie 2013


Zodia: Fecioara Luna: iunie 2013
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna iunie 2013: Dragoste si cuplu

O perioada frumoasa pentru dragoste si distractii, precum si pentru proiectele comune de viitor. Venus, planeta iubirii si a consensului, se afla intr-o postura care indeamna la optimism, bunavointa si sociabilitate.

Tendintele romantice sunt destul de puternice in iunie 2013, dar nu-ti altereaza luciditatea si nu te fac sa vezi lucrurile altfel decat sunt in realitate. Sperantele se inscriu in limitele posibilului si este foarte probabil ca unele chiar sa se implineasca.

Exista un bun echilibru intre afectiune, senzualitate si prietenie, cele trei ingrediente care compun o relatie fericita.

Iesirile in societate si participarea la actiuni colective sau la evenimente la care participa mai multi oameni pot avea o semnificatie speciala pentru viata ta sentimentala in luna iunie 2013.

Prietenii, de asemenea, pot sa joace un rol important. Ei pot sa-ti prezinte pe cineva, sa se transforme in mediatori sau punti de legatura sau sa contribuie intr-un fel sau altul la crearea unor conjuncturi favorabile pentru relatie.

Horoscop zodia Fecioara, luna iunie 2013: Cariera si bani

Luna iunie 2013 intruneste toate conditiile esentiale pentru realizare si succes.

Aflat in casa carierei Fecioarei, Jupiter creeaza un context favorizant, deschis oportunitatilor. Impreuna cu Jupiter, in casa carierei se mai afla Soarele si Marte. Marte iti accentueaza initiativa, curajul, determinarea, competitivitatea si spiritul razbatator, iar Soarele te ajuta sa-ti pui in valoare calitatile, sa stralucesti, sa te impui.

Combinatia Soare-Marte-Jupiter este tipica biruintei, victoriei, reusitei.

In alta ordine de idei, Mercur, care este chiar stapanul Fecioarei si se ocupa in mod nemijlocit de cariera ta, este conjunct cu Venus, Mica Benefica, pe tot parcursul lunii iunie 2013, intr-unul dintre cele mai favorabile sectoare ale horoscopului. Poti spera sa ti se implineasca o aspiratie sau sa apara o ocazie speciala, o sansa aducatoare de succes.

Configuratia planetara a lunii iunie 2013 aduce popularitate, dar si beneficii prin intermediul prietenilor, sustinatorilor sau al protectorilor. Sub influenta ei gasesti usor sprijin pentru atingerea telurilor.

In ceea ce priveste banii, in iunie 2013 nu duci lipsa, ba chiar apare un surplus.

Horoscop zodia Fecioara, luna iunie 2013: Forma fizica si moral

Se poate sa ai o perioada mai stresanta in prima parte a lunii iunie 2013, dar in afara de asta, starea generala este destul de buna.

Nu se intrevad probleme de sanatate deosebite, dar e bine sa te feresti de infectii si intoxicatii.

Moralul este bun si te ajuta sa treci usor peste eventualele momente mai tensionate.

Horoscop zodia Fecioara, luna iunie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Urmareste-ti obiectivele cu diplomatie!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iunie 2013 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie