Horoscop Sagetator iunie 2013


Zodia: Sagetator Luna: iunie 2013
Sagetator

Horoscop zodia Sagetator, luna iunie 2013: Dragoste si cuplu

Oho! Te asteapta o luna incendiara!

In iunie 2013, casa cuplului Sagetatorului gazduieste cele mai fierbinti astre: Soarele, Marte si Jupiter, un trio care debordeaza de energie si dorinta de actiune, o combinatie din cale-afara de pasionala.

Iar daca mai tinem cont si de faptul ca in casa iubirii si a erotismului Sagetatorului se afla Uranus, inseamna ca planetele cele mai active de pe cer se concentreaza in casele relationale ale Sagetatorului. Concluzia? In iunie 2013 vei avea parte de evenimente, fara doar si poate si, cel mai probabil, de evenimente notabile, daca nu cumva chiar spectaculoase.

Este perioada atractiilor irezistibile, a amorurilor la prima vedere, a nebuniilor comise din dragoste, a iubirilor dezlantuite.

In unele cazuri, mai ales acolo unde relatia este tensionata sau unde se ciocnesc doua vointe puternice, se poate lasa cu certuri zgomotoase sau rupturi dramatice. In alte cazuri, pot aparea rivalitatile, geloziile, poate chiar agresiunea.

Totul este foarte palpitant, dar ai grija, fiindca situatia poate sa scape lesne de sub control!

Horoscop zodia Sagetator, luna iunie 2013: Cariera si bani

Iunie 2013 este luna colaborarilor si a proiectelor colective. In aceasta directie se concentreaza eforturile si tot de aici par sa vina si castigurile.

Colaboratorii si asociatii detin rolurile principale, iar cele mai semnificative intamplari ale lunii iunie 2013 se tes in jurul lor. Pot aparea contracte si parteneriate noi, se pot termina unele vechi si, in general, ceilalti intervin mult mai mult ca de obicei in mersul lucrurilor.

In iunie 2013 nu vor lipsi provocarile. Te poti astepta la concurenta, lupte, confruntari. Daca astrograma natala predispune in acest sens, se poate sa fie vorba chiar de litigii sau procese.

Cea mai buna metoda de utilizare a excesivei energii relationale din aceasta perioada ar fi sa-ti unesti fortele cu alti oameni pentru a actiona viguros in sensul indeplinirii unui obiectiv comun, eventual chiar pentru a lupta.

Financiar, prognoza lunii iunie 2013 este buna, dar mai ales in a doua jumatate.

In prima parte a lunii pot aparea unele blocaje sau complicatii. Neplacerile pot fi legate de lipsa de disciplina ori de onestitate in chestiunile banesti.

Horoscop zodia Sagetator, luna iunie 2013: Forma fizica si moral

Luna iunie 2013 necesita atentie. Stresul este mare si poate conduce la oboseala, nervozitate si, implicit, la scaderea capacitatii de aparare a organismului.

In afara de asta, exista o predispozitie catre excese si imprudente care se pot solda cu crize diverse, raniri, sau alte incidente nedorite.

Horoscop zodia Sagetator, luna iunie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Tempereaza-ti avantul! Nu da buzna fara sa ai o strategie bine gandita!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Sagetator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iunie 2013 pentru zodia Sagetator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie