Horoscop Taur iunie 2013


Zodia: Taur Luna: iunie 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna iunie 2013: Dragoste si cuplu

Sub trigonul pe care Saturn, aflat in casa cuplului Taurului, il face cu visatorul Neptun, in iunie 2013 se impletesc armonios ratiunea si simtirea, responsabilitatea si romantismul, simtul practic si idealismul.

In prima parte a lunii, Venus incununeaza acest promitator peisaj prin trigoanele pe care le face cu Saturn si Neptun. Este una dintre cele mai fericite perioade ale anului.

In ultima decada din iunie 2013, este randul Soarelui sa faca trigoane cu Saturn si Neptun, favorizand astfel aparitia unei realizari, a unei impliniri.

Pe 26 iunie 2013 Jupiter intra in Rac, de unde implineste, impreuna cu Saturn si Neptun, o configuratie numita "piramida de apa", ale carei efecte se pot resimti pozitiv asupra sferei relationale timp de un an.

Revenind in iunie 2013, Marte, stapanul casei cuplului Taurului, pare a fi entuziast si indraznet. Sextilul cu Uranus si vecinatatea lui Jupiter ii dau forta, optimism, curajul de a face primul pas si apetit pentru aventura.

Dincolo de avantul romantic, pe tot parcursul lunii se observa o intrepatrundere intre sfera relationala si cea materiala.

Horoscop zodia Taur, luna iunie 2013: Cariera si bani

Trigonul dintre Saturn si Neptun este de bun augur nu doar pentru relatiile sentimentale, ci si pentru cele profesionale, permitand ca prin intermediul unor colaborari solide si serioase sa atingi un ideal, sa-ti indeplinesti o speranta.

In iunie 2013, pozitia si faima se pot ameliora si pot inflori cu ajutorul celorlalti. Drept este ca si tu contribui din plin la asta, intrucat tranzitele lunii te inzestreaza cu multa diplomatie, cu o extraordinara abilitate in manuirea cuvintelor, cu un spirit subtil si plin de tact si cu o mare putere de sugestie.

Prin vorbe mestesugite iti convingi interlocutorii, iti sustii interesele in mod agreabil si poti negocia orice in cei mai avantajosi termeni. Conjunctia Mercur-Venus, careia ii datorezi toate astea, are in plus meritul de a-ti usura munca bazata pe informatie, scris, vorbit, comunicare sau schimburi. Este superba pentru demersurile intelectuale cu caracter creativ, ca si pentru cele stiintifice.

In plus, conjunctia Mercur-Venus este buna si pentru castig, cu atat mai mult cu cat si Marte se arata foarte favorabil chestiunilor financiare.

Horoscop zodia Taur, luna iunie 2013: Forma fizica si moral

Ai o stare de spirit foarte buna, iar asta este suficient pentru a intretine un bun echilibru al functiilor fiziologice.

Daca, totusi, ai anumite probleme de sanatate, este util sa stii ca luna iunie 2013 este favorabila intrevederilor medicale si drumurilor efectuate in scop medical.

Horoscop zodia Taur, luna iunie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fa noi cunostinte! Din ele se pot naste prietenii sau colaborari de durata.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iunie 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie