Horoscop Varsator iunie 2013


Zodia: Varsator Luna: iunie 2013
Varsator

Horoscop zodia Varsator, luna iunie 2013: Dragoste si cuplu

Casa pasiunii si a erotismului Varsatorilor este intr-o mare efervescenta. Soarele, Marte si Jupiter isi revarsa energiile (considerabile, de altfel, in cazul fiecaruia dintre ei) asupra acestei zone, facand-o sa radieze, sa se anime, sa trepideze.

In iunie 2013, trupul si sufletul tau sunt gata pentru dragoste si, daca ocazia apare, o vor prinde din zbor. Iar ocaziile nu vor lipsi! De fapt, impulsul amoros este atat de puternic incat este posibil sa le creezi chiar tu.

De-abia astepti sa provoci sau sa raspunzi la provocari. Pofta de aventura iti da ghes, creste apetitul pentru joc si experiment.

Luna iunie 2013 avantajeaza mai ales iubirile aflate in faza pasionala, legaturile bazate pe atractie pura, lipsite de obligatii si responsabilitati.

Relatiile mai vechi pot beneficia de darnicia astrelor pentru a regasi fiorul romantic si pentru a-si relansa/ameliora viata sexuala.

Pentru Varsatorii temperamentali, iunie 2013 poate fi o luna fabuloasa; pentru cei mai timizi, poate fi luna inlaturarii blocajelor si tabuurilor.

Horoscop zodia Varsator, luna iunie 2013: Cariera si bani

Stai bine in plan profesional: Mercur si Venus iti fac munca mai usoara si mai placuta, intretin bunele relatii cu colegii si subalternii, iti aduc idei noi si incurajeaza schimbarile pozitive.

Preocuparile artistice si intelectuale sunt favorizate pe tot parcursul lunii iunie 2013 si se poate sa faci calatorii in interesul serviciului sau al studiilor.

O particularitate a lunii iunie 2013 este darul de a te plasa in circumstante avantajoase, de a te ajuta sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru a te alege cu unele beneficii materiale sau de imagine. De altfel, acum este cel mai bun moment pentru a-ti promova talentele, aptitudinile sau produsele.

Poti avea succes inclusiv in plan artistic si creativ, deoarece acum forta ta de expresie este la maximum si poti transmite cele mai rascolitoare emotii. Toate profesiile care sunt legate de scena, joc, divertisment, explorare, experiment sau timp liber pot fi profitabile si aducatoare de succes.

Financiar totul este bine in iunie 2013, atata timp cat te tii departe de speculatii si nu alergi dupa castiguri usoare, nemeritate.

Horoscop zodia Varsator, luna iunie 2013: Forma fizica si moral

Esti in varf de forma. Pe tot parcursul lunii iunie 2013 ai extraordinar de multa energie fizica, pe care este musai sa o consumi intr-un fel sau altul (sport, drumetii, dans, sex etc.).

Atitudinea este optimista si increzatoare, poate chiar prea increzatoare, ceea ce te poate expune la riscuri si peripetii.

Luna iunie 2013 este favorabila tratamentelor medicale si ingrijirilor cosmetice.

Horoscop zodia Varsator, luna iunie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pastreaza masura si nu scapa situatia de sub control!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Varsator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii iunie 2013 pentru zodia Varsator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie