Horoscop Berbec mai 2012


Zodia: Berbec Luna: mai 2012
Berbec

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2012: Dragoste si cuplu

Relatiile sunt in miscare, amprentate de nou, de schimbare.

Daca initiativa innoirii iti apartine, atunci probabil ca luna mai 2012 va fi incantatoare. La fel si daca raspunzi prompt si voios provocarilor care ti se lanseaza din exterior. Nu iti va fi insa prea bine daca te mentii mereu pe aceeasi pozitie, daca ai o atitudine prea conservatoare, te incapatanezi sau te impui.

Doar o dispozitie mladioasa, jucausa, adolescentina, inteligent-optimista, adaptabila si relaxata iti poate aduce fericirea in luna mai 2012.

Comunicarea ramane elementul-cheie al succesului in relatii: Venus vrea sa schimbi pareri, sa impartasesti, sa negociezi, sa convingi, sa intretii un permanent dialog nu doar al inimilor, ci si al spiritului.

In a doua parte a lunii mai 2012, asteapta-te la derulari mai putin obisnuite. Venus incepe sa retrogradeze, iar efectele pot fi capricioase.

Nu este exclusa revenirea in prim-plan a unei iubiri mai vechi.

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2012: Cariera si bani

In sfarsit, prinzi viteza!

Probabil ca se simte deja ca Marte si-a reluat mersul direct in casa muncii: ai mai multa eficienta, mai multa claritate in actiune.

In plus, datorita bunelor aspecte pe care Marte le face cu Pluto din casa carierei si cu Jupiter & Co din casa banilor, in luna mai 2012 eforturile tale se soldeaza cu efecte pozitive atat asupra finantelor cat si asupra pozitiei.

Nu este exclusa o avansare, o evidentiere sau atingerea unui obiectiv indelung urmarit, pentru care te-ai straduit din greu in ultima perioada.

In mod clar, luna mai 2012 este o luna interesanta in plan financiar, care promite castiguri frumoase si poate chiar o initiativa de afaceri sau o tranzactie mai deosebita. Conjunctiile pe care le face Jupiter cu Soarele si cu Mercur in casa banilor aduc sansa, idei, oportunitati.

Ai grija, insa, fiindca Jupiter se pricepe sa aduca bani, dar se pricepe ca nimeni altul sa si cheltuiasca! Si nu oricum, ci in stil mare.

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2012: Sanatate si moral

Revenirea lui Marte in mers direct aduce cu sine o imbunatatire a tonusului.

In luna mai 2012, rezistenta la efort creste, neplacerile legate de eventualele disfunctii sau accidentari se domolesc.

Cat timp va mai ramane in Fecioara (pana la inceputul lunii iulie 2012), Marte incurajeaza activitatile si masurile legate de sanatate, igiena, intretinere corporala.

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Fa noi cunostinte, initiaza noi colaborari!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Berbec


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2012 pentru zodia Berbec
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie