Horoscop Leu mai 2012


Zodia: Leu Luna: mai 2012
Leu

Horoscop zodia Leu, luna mai 2012: Dragoste si cuplu

Viata de cuplu decurge limpede si fara complicatii. Asta poate si din cauza ca in luna mai 2012 viata de cuplu tinde sa se sprijine foarte mult pe comunicare si prietenie.

Predispozitiile pasionale sunt oarecum domolite, iar in locul lor se manifesta tendintele conciliante, binevoitoare, relaxate. In cuplu domneste ratiunea, mult mai mult decat de obicei, iar acest lucru ar putea sa se prelungeasca si pe parcursul unei bune parti a verii.

Asta nu inseamna insa ca nu iubesti, ca nu traiesti momente romantice sau ca nu te distrezi in luna mai 2012. Ba, din contra, sunt sanse sa te distrezi foarte bine alaturi de perechea ta, sa iesiti mult impreuna, sa calatoriti impreuna, sa impartasiti ganduri, impresii, informatii, sa faceti planuri de viitor impreuna.

O duci bine si cu amorul fizic, fiindca stapanul casei erotismului este in Taur, semn de mare senzualitate, si are o intalnire directa cu Soarele, stapanul zodie tale. Primele doua decade ale lunii mai 2012 pot fi foarte bogate in noi trairi si senzatii carnale.

Horoscop zodia Leu, luna mai 2012: Cariera si bani

Dupa toate semnele, te asteapta cea mai performanta luna din 2012.

Soarele, stapanul tau, traverseaza casa carierei, unde il intalneste pe Jupiter, Marele Benefic. Aceasta configuratie este aducatoare de noi deschideri, de sansa, implinire si onoruri. Cumva, urci in ierarhie, iti imbunatatesti pozitia sociala, ajungi in bataia reflectoarelor, castigi premii, diplome, decoratii, culegi aplauze, starnesti admiratie. Adica tot ceea ce este mai pretios pentru un Leu.

Luna mai 2012 este excelenta pentru relatiile cu oficialitatile, pentru participarea la sindrofii inalte, pentru largirea cercului de relatii sus-puse.

La obtinerea succesului contribuie, bineinteles meritele personale. Dintre acestea poate fi pusa cel mai bine in valoare capacitatea de a conduce, de a organiza si a administra. Femeile te pot ajuta sa-ti atingi telurile.

Succesul se revarsa si asupra sferei financiare, mai vizibil in a doua si a treia decada din luna mai 2012.

Horoscop zodia Leu, luna mai 2012: Sanatate si moral

Ai un tonus foarte bun, fizic si psihic: multa energie, o buna rezistenta la efort si un moral fabulos.

Este bine sa faci mai multa miscare, pentru a-ti consuma surplusul energetic si pentru a te mentine in forma din punct de vedere estetic. Luna mai 2012 indeamna la excese, cu consecinte asupra formelor.

Prudenta, daca ai unele afectiuni de tip "hiper"!

Horoscop zodia Leu, luna mai 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Actioneaza! Te asteapta realizari frumoase.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2012 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie