Horoscop Berbec mai 2013


Zodia: Berbec Luna: mai 2013
Berbec

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2013: Dragoste si cuplu

Luna mai 2013 se anunta ceva mai linistita decat aprilie. Nu este lipsita nici pe departe de senzualitate, dar atitudinea ta fata de partener(a) si fata de relatii, in general, este mai relaxata, mai optimista, mai deschisa.

Ai destule initiative amoroase, pe care le pui in aplicare cu entuziasm. Daca merge, bine; daca nu, asta este... Iti zici in gand "ce-am avut si ce-am pierdut" si treci mai departe.

Esti gata oricand sa flirtezi, sa cunosti persoane cu care ai putea infiripa o legatura sentimentala, sa discuti despre dragoste sau pe marginea unor subiecte erotice. Schimbul de impresii, informatii si idei, aflarea pe aceeasi lungime de unda mentala ori impartasirea unor interese intelectuale faciliteaza apropierea sau poate crea un background propice aparitiei iubirii.

Luna mai 2013 este favorabila negocierilor, punerii de acord si impacarilor.

Plimbarile sau scurtele excursii prin imprejurimi facute in doi pot fi foarte placute, iar iesirile sau calatoriile intreprinse din ratiuni sentimentale sunt aducatoare de satisfactii.

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2013: Cariera si bani

Interesele financiare sunt "motorul" lunii mai 2013. Ele te stimuleaza, te imping la actiune.

S-ar putea sa manifesti un interes pentru afaceri, sa vrei sa pornesti ceva pe cont propriu. S-ar putea sa te apuce o febra a investitiilor, sa vrei sa faci unele achizitii sau tranzactii mai importante. Ori s-ar putea, pur si simplu, sa te straduiesti sa-ti rotunjesti veniturile sau sa cauti surse suplimentare de castig.

Oricum ar fi, treci printr-una din perioadele (destul de rare) in care banii conteaza mai mult decat gloria. Ai o viziune pragmatica, iar ceea ce intreprinzi are un scop material bine definit.

Simti nevoia de a clarifica situatiile financiare incurcate sau este posibil ca o astfel de situatie sa se clarifice in mod neasteptat.

Indiferent ce ai de gand, cand este vorba de bani nu trebuie sa te grabesti, sa risti sau sa lasi pasiunile sa te domine. Cu Marte plus o eclipsa de soare in casa banilor Berbecului, pot aparea cheltuieli marite, urgente neprevazute sau chiar pierderi.

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2013: Forma fizica si moral

Dupa doua luni cam agitate, presiunea slabeste iar stresul incepe sa se risipeasca.

Nu mai ai la fel de multa energie (desi nici nu duci lipsa), insa functiile organismului se regleaza, se echilibreaza. Starea psihica este excelenta.

Iti fac bine iesirile in natura.

Horoscop zodia Berbec, luna mai 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Petrece weekendurile in parc, la padure, la tara, la munte!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Berbec


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2013 pentru zodia Berbec
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie