Horoscop Capricorn mai 2013


Zodia: Capricorn Luna: mai 2013
Capricorn

Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2013: Dragoste si cuplu

Multa pasiune si un considerabil impuls erotic, dar insotite de o predispozitie catre incurcaturi sau turbulente.

Marte, planeta dorintei, se afla in casa iubirii Capricornului. Pana pe 9 mai 2013, alaturi de Marte se afla Venus, planeta senzualitatii; pana pe 15 mai, in preajma se afla si Mercur, planeta jocului si a flirtului; iar pana pe 21, si Soarele. Toate ar fi bune si frumoase sub aceasta configuratie care are de oferit si de primit atat de multa dragoste, daca peste drum, in opozitie, nu s-ar afla morocanosul Saturn.

Saturn are o latura malefica, iar aceasta poate iesi la iveala mai ales in primele doua saptamani ale lunii mai 2013: blocaje, ghinioane, certuri, neplaceri diverse.

Configuratia de mai sus afecteaza mai ales relatiile fierbinti, aflate in faza incipienta, sau pe cele neoficializate, libere, lipsite de obligatii sociale.

In partea a doua a lunii mai 2013, lucrurile merg mult mai bine. Relatiile au o legatura cu munca sau alte indatoriri zilnice: se poate sa se infiripe o idila la birou sau la scoala, sau pur si simplu sa lucrezi la ceva impreuna cu partenerul/partenera in aceasta perioada.

Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2013: Cariera si bani

In luna mai 2013, sfera profesionala arata infloritor.

Aflat in casa muncii Capricornului, Jupiter este de o vreme dispus sa-ti faca favoruri generoase. Intentiile lui sunt sustinute si de Venus, incepand din data de 9 mai 2013. Cele doua astre benefice promit sansa si deschideri: un job mai confortabil sau mai bine platit, o munca pe care o faci cu placere si care te stimuleaza sa-ti demonstrezi creativitatea, colaborari suplimentare etc.

Din 15 mai 2013 intra in casa muncii si Mercur, care sustine preocuparile intelectuale si spiritul de observatie, comertul si schimburile, interesele legate de comunicare si deplasari. Iar pe 21 apare si maiestuosul Soare, care te ajuta sa te pui in lumina, sa te evidentiezi.

In ultima decada din luna mai 2013 se formeaza o splendida tripla conjunctie Mercur-Venus-Jupiter care promite un succes sau o realizare semnificativa. Munca de echipa te avantajeaza.

Financiar, situatia nu evolueaza chiar asa cum ai dori si este posibil sa ai unele momente mai neplacute. Proprietatile sau locuinta iti pot da si ele batai de cap.

Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2013: Forma fizica si moral

Tensiune, stres, senzatie de apasare, care se pot propaga pe tot parcursul lunii mai 2013. Peste asta, mai pot aparea si ale indispozitii sau inconveniente, in prima jumatate a lunii.

Excesele, expunerea la anumiti factori de risc si tendinta de a pune alte lucruri inaintea propriei sanatati pot dauna grav.

Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Exprima-ti cumva talentele artistice! Macar ca hobby.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Capricorn


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2013 pentru zodia Capricorn
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie